2015. szeptember 11., péntek

Elektromos csomagtérajtó

This feature is not available right now. Please try again later. E miatt az elektromos csomagtérajtó. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14.


Hogy tudom megoldani?

Van egy Ford Escort kombim amit saját kezűleg újítottam és szereltem fel minden modern kütyüvel. Már csak az elektromos csomagtér ajtó nyitása hiányzik, de amint néztem nem lesz egyszerű. Csomagtérajtó , motorháztető teleszkóp és elektromos csomagtérnyitó ajtóteleszkóp vásárlása online. Gázrugó katalógusunkban könnyen kikereshető a megfelelő hidraulikus rugó alkatrész.


ELEKTROMOS CSOMAGTÉRAJTÓ ZÁR. Az új MINI Countryman modellhez az opcionális extrafelszereltség részeként a csomagtérajtó elektromos működtetése is elérhető. A Range Rover hálózatról tölthető plug-in hybrid elektromos járműve sem.

Az intelligens, elektromos , kéz nélkül működtethető csomagtérajtóval¹ élvezet lesz. Telepünkön alkatrészek széles választéka, postai úton is! A Mustang Mach-E a szabadság megtestesítője, amelyet ikonikus státuszából eredő szenvedélyünk ihletett. Készüljön fel arra, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe! Rs Car Line - Audi bontó, Mikepércs.


Egyéb adatok: benzin üzemű, automata váltóval, kombi kivitelben. A motorháztetőn található embléma, a csomagtérajtó logó és a hűtőrács Shadow. Lecsatlakoztattam az elektromos kábelről a motort kijött az egész szerkezet.


Hozzászólás témája: csomagtér zár, Hozzászólás az előzmény. A elektromos zár rendszer tartalmazza a manuális ajtózár alkatrészeit a következő. Tuning hírek elsőként, a Carstyling. Elektromos csomagtérajtó.


Fáradtság figyelő rendszer. Fényre sötétedő belső tükör. Fűthető hátsó ülések.


AZ AUTÓ AZ ALAPFELSZERELTSÉGEN KÍVÜL TARTALMAZZA: 2Megnövelt vontatóképesség 2Kormánykerék fűtés 3Komfortbejutás 3Soft-Close zárást segítő automatika az ajtóknál 3Hőszigetelt szélvédő 3AC Vonóhorog, elektromos kihajtási funkcióval 3AG Tolatókamera 4Panoráma üvegtető 4Csomagtér-elválasztó.

Bontásra adnám el de csakis egyben! Eladó a képen látható ford mondeo. A képen látható állapotban. Hibái: Kettőstomegű csereérett de még használható az autó, A két küszöb rozsdás, Valtószoknya el van szakadva, Kesztyűtartó zár csere, Hátsó féknyereg csere mert a kézifék beraga Akkumulátor csere, Az autó motorikusan jó állapotban van. Az elektromos , láblendítéssel nyitható csomagtérajtónak köszönhetően automatikusan, egyetlen lábmozdulattal nyílik és zárul a csomagtartó.


A jármű alatt kivetítés jelzi a mozgásérzékelő helyzetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések