2015. szeptember 11., péntek

Éptex kft győr

Ház Centrum - Éptex Kft. Többet szeretne tudni az építőipari változásokról? Szívesen olvasna az alapanyagok trendjeiről, az új technológiákról? Jól jönne pár hasznos tipp építkezéssel.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségeinken,. Ezzel munkatársaink száma is növekedett.

Mára fő alkotja az Éptex Kft. Az új telephelyen található irodák és kiszolgáló helyiségek számukra is kényelmes munkakörnyezetet biztosítanak. A tágasabb terület biztosította a lehetőséget számunkra, hogy árukészletünket bővítsük, és a vásárlóinkat is.


Minden típusú térburkoló rendszerhez remekül illeszkednek színben és formában is. Alkalmazásuk elengedhetetlen, ha egy burkolókő nem egy stabil felülethez, azaz kerítéshez vagy falhoz kapcsolódik. Győr (Ménfőcsanak).


A cég főtevékenysége: Vasáru kiskereskedelem. A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye.

Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan. Kérjük, szükség szerint, lépjenek kapcsolatba a(z) Éptex Kft. Küldjék el a GPS koordinátáit és a térkép 1 pontos lesz. Tekintettel arra, hogy a koronavírus világjárvány napjainkban most már több európai ország után nem kíméli hazánkat sem, informálnánk Tisztelt Partnereinket az Agrofeed Kft. Még több információ a tüzép helyek oldalon.


A kőkorszaknak vége! Mosonmagyaróvár) Etalon Kft. Székesfehérvár, Új Váralja sor 20. Feki Kereskedelmi és Szállítási Kft. Grubits és Társa Kft.


Tűzifa és fűrészáru kereskedelem. Karók, oszlopok, zsaluanyagok értékesítése. A cser, tölgy, bükk, gyertyán és akác tüzifát kugliba és hasítva áruljuk. Mázsára pontos mérés, fuvarszervezés. HÁZ Centrum ELÁGAZÁS Kft.


Előző cég az adatbázisban: PETŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vége. Fészek Kertben és a Piktor Festékboltban is kapható ajándékutalvány, melyet háromféle címletben kínálunk kedves vásárlóinknak. GYŐR -MÉNFŐCSANAK ÉPTEX KFT.

Rövidített név, ÉPTEX Kft. Burkolatok,Szaniterek,Lakberendezés. NYITVATARTÁS: H-P: 7-16:SZ: 7-12. Company informations ÉPTEX Kft. Főbb adatok ÉPTEX Kft.


Problémája van a Bosch készülékével vagy tartozékával? Legközelebbi vevőszolgálatunknál gyors. Nézd meg a térképen. A nyitásig hátra levő idő: óra perc.


Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális ügyintézéssel és szakembergárdával. Párkány kínálatunk az olcsótól. Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ.


Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében, de nem tárolnak személyes információkat, adatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések