2015. szeptember 10., csütörtök

Domború üveg

A hőszigetelt, thermo üveg =Két esetleg három réteg üveg , légmentes összeragasztva. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszóanyaggal rögzítjük az üvegekhez. Domború üveg témakörhöz tartozó cégek listája.


Telephelyünkön az üvegek méretre vágását rövid határidõvel.

Gyakorlatilag bármilyen típusú üvegből tudunk egyedi igények alapján hőszigetelt üveget gyártani! Ajtóbetét üveg betét domború reflexiós 315x3mm termo üveg a üvegbetét üvegezési opciók. Fehér porszórt acél külső, eloxált alumínium belső, CFC mentes szigetelés. Mechanikus hőfok szabályozás, mechanikus leolvasztás, ajtózár, db görgős kerék.


A képen látható edzett üveg morzsalék, egy kb. Szerencsére és köszönhetően az edzett üveg kiváló biztonsági tulajdonságainak, egy karcolás nélkül megúsztam. Olyan munkákat is képesek vagyunk elkészíteni, amelyeknél a törések tized-, századmilliméterek, illetve a derék vagy a meghatározott szögek is percre pontosak.


Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is.

A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható. A domború és a homorú lencse képalkotása. Ha egy tárgyat a domború lencse elé teszünk, akkor a keletkező kép attól függ, hogy a tárgy pontosan hol helyezkedik el. Erről sajnos nem sokat tudok, de ezzel az anyaggal csak az Invicta óráknál találkoztam eddig. Amit megtudtam róla nagyjából annyi, hogy sikeresen ötvözték a zafírüveg keménységét, a kristályüveg rugalmasságával.


Drága dolog, de ha valóban így van, akkor jelenleg ez a legjobb üveg , amit az óragyártásban használnak. Az utángyártott tükörlap, lehet sík, vagy domború is. Minden esetben élcsiszolt széllel adjuk át a rendelt visszapillantókat.


Ami a lényeg, hogy egy keménypapír sablon, vagy a tükörházban lévő műanyag lap (melyen a régi tükör van) kell, mert ez alapján gyártjuk le az újat. Optikai lencsének nevezünk minden áttetsző anyagból (általában üveg , vagy műanyag) készülő, két gömb-, vagy egy gömb- és egy sík határolt, a fénysugarakat irányítottan befolyásoló lemezt. A lencsék alapvetően lehetnek domború , illetve homorúak. Mérete: átmérő mm, magasság mm.


Világító, indirekt megvilágítású, vagy kívülről megvilágított, 3D plasztikus, domború feliratos tábláink kivitelezése kontúrmarással, vagy lézeres kivágással történik, igény szerint antikolt felületkezeléssel. A tábla alapfelületétől a felirat, vagy logó elemelkedve, távtartással rögzül, mögöttes. Ha a tükör nem sík, akkor másfajta kép keletkezik.


A kép távolsága a tárgy távolságán kívül a tükör fókusztávolságától, görbületétől is függ. Hullámos, egyenetlen felszínű tükrök torzképet adnak.

Vállalkozásom filozófiája bármint olcsón megvalósítani, ami a síküveghez kapcsolódik. Tevékenységünk kiterjed az egyszerű ablaküvegek pótlásától a komplex belsőépítészeti üvegmunkákig, Budapesten és vonzáskörzetében, valamint a Dunakanyarban a nap órájában, szükség esetén hétvégén is. Bevonatos ( LOW-E ) üveg.


Előállítása: Előállítása megegyezik a float üveggel. Majd az üveg egyik oldalára speciális eljárással egy vékony fémbevonatot adnak. A bevonat szabad szemmel szinte láthatatlan.


Tulajdonsága, hogy a hőt visszaveri, így nagyon jó hőszigetelő hatás érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések