2015. szeptember 4., péntek

Elero redőny motor ár

Otthonunk biztonságát szem előtt tartva, komoly extra védelmet nyújthat a behatólok ellen, egy feltolásgátlóval szerelt alumínium motoros redőny , mely jóformán, áthatolhatatlan és felfeszíthettetlen az elekromágneses fékeknek köszönhetően. Az oldalon megtudhatja melyik a két legelterjedtebb külső árnyékoló hazánkban. Kapcsolód redőnymotor, távirányítós redőnymotor, prémium redőnymotor akár utólag is beszereljük ingyenes felméréssel és kiszállással Pest megye területén. Elero redőnymotorok, elero napellenző motorok és vezérlések forgalmazása és beépítése.


Akadályérzékelős elero motorok. A Motorok és vezérlések árai -kal csökkentek !

A német Elero GmbH éve gyárt árnyékoló mozgató motorokat és vezérléseket. Ezekből a redőnytípusból készül motoros redőnyöknél nem kell attól tartani, hogy az elektromos motorok beépítése miatt a redőnytokok mérete megnövekedne, mivel a motor a fémtengely belsejébe van beszerelve, ezért nem igényel plusz helyet, így a motoros redőny is hasonló tokméretű és esztétikus megjelenésű lesz mint. A motoros redőny ára két részből áll (2rész): Redőny ár és a Motor ár. Kérem először válassza ki az árlistából, hogy milyen redőnyből szeretné a motoros redőnyét (alumínium, műanyag, külső tokos, vakolható tokos stb.) redőny típus!


Vezetékes rendszeréről rádiós technológiára váltana, mert élvezni szeretné a távirányítás kényelmét? Telepítse a rádióvevőt a kapcsoló mögé. Továbbá, ha meglévő redőnyeit szeretné motorizálni, vagy jelenlegi motorizált rendszert szeretné lecserélni, a Somfy motor - és cserekészleteket biztosít.


Akciós műanyag és alumínium redőny árak.

Az eddig is kedvező redőny árak tovább mérséklődtek! Egyre több cég dolgozik azon, hogy otthonunk komfortszintjét, energiagazdálkodását és biztonságát is növeljük a technológia segítségével, amiből az Elero sem maradhat ki. MultiTec Touch-8könnyen bebizonyítja mennyire praktikus, ha van a háznál. Elektromos redőny motor. Az alumínium redőny szerkezetekről bővebben: Alumínium redőny.


Ezek speciális redőnymotorok, a redőny tengelyének a belsejében helyezkedik el. A redőnyöket mozgathatjuk motorokkal is. Cégünknél a Magyarországon járatos összes gyártó motorját elérheti. Legyen az Somfy, Becker, Elero , Jolly vagy Kondoroll. Minden motor rendelkezik CE engedéllyel.


Ezek a motorok alkalmasak a legkisebb. Motoros alumínium redőny esetén, télen és nyáron is energiát takaríthat meg, mivel télen kevesebb lesz a fűtésszámla, nyáron pedig hűvösebb lesz otthonunk, mivel a klímának sem kell annyit dolgoznia, amivel villamosenergiát sporolhatunk. Rövid határidővel vállaljuk motoros redőny javítását, felújítását.


Redőny motor csere és újra beüzemelés a helyszínen! Redőny vagy más árnyékoló esetén az árajánlatban kiajánlott végösszeg módosulhat-e helyszíni felméréskor? Amennyiben a kiválasztott termék típushoz megközelítőleg jó méreteket és darabszámot adtunk meg, a végső vállalási ár sem fog eltérni átlagos szerelési feltételek estén.


Motorok redőnyökhöz, garázskapukhoz, és napellenzőkhöz.

A helyszíni felmérés alkalmával megállapítható, hogy a motoros redőny milyen redőny. Fontos döntés, ha motoros árnyékolót szeretnénk. Mit és miért válasszunk, Ha drágább egy motor , tartósabb?


Fontos kérdések, és fontos tudni az őszinte választ. Kapcsolós rendszerű motoros redőny – “mint a villany…” A típus választásakor számítani kell arra, hogy a redőny és a vezérlés (kapcsoló) között ki kell építeni az elektromos kábelezést, ez többnyire véséssel, falbontással vagy falon kívüli kábelcsatorna felszereléssel jár. Sok motor gyártó cég van, sok árnyékolástechnikai gyártó szerződött motor forgalmazó cégekkel, és mindenki a saját partnereit preferálja. Mi viszont mindenkiről tudunk rosszat is mondani, persze jót is! Csak egy fontos szempont létezik a számunkra, az ár -érték arány, és a lehető legjobb megoldást keressük meg az.


Műanyag redőny , alumínium redőny , roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban. Redőny , és árnyékolástechnikai termékek, árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések