2015. szeptember 2., szerda

Vékonylazúr ár

Vásárlás: Lazúr árak, eladó Lazúrok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák.


Nagyobb kiszerelés olcsóbb ár ! Rendelhet telefonon, vagy webshopon! Szállítási díj akár 3Ft.

Részletek megtekintése. A pác és a vékonylazúr tapadóképessége gyengébb, a vastaglazúré erősebb. A pácoknak és a vékonylazúroknak szükségük van a beszívódásra, míg a vastaglazúrok kevésbé szívóképes felületen is inkább megállnak, azaz megtapadnak. Milesi XGT 6Classic. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Rendezéshez kattintson a címkékre! Boróka classic vizes vékonylazúr cseresznye 75L. XYLADECOR CLASSIC FAVÉDŐ VÉKONYLAZÚR Időjárásnak kitett faszerkezetek (pl. oromfal, ereszalja, nyílászárók, kerti bútorok, korlátok) védelmére és dekoratív kezelésére.

Viasztartalma növeli a fafelület víztaszító hatását. Kártevő rovarok, gombák elleni mérgeket nem tartalmaz. Sadolin Magyarország holnapján. Védi a fát éveken át! Száradás után a felület matt és vízálló lesz.


Kifejezetten ecseteléshez kialakított termék. Könnyen felhasználható, réteg felhordásával megfelelő védelem biztosítható a faanyagnak. Viaszos hatásának köszönhetően a bevonat. OBI vékonylazúr vízzel higítható sötét dió 7ml (0) OBI faimpregnáló alapozófesték színtelen l (1) OBI időjárásálló fedőfesték vízzel higítható, fehér, selyemfényű, 7ml. Jedynka - Lazúr - TrendColor.


Időjárásálló, rendkívül gyorsan száradó, az 1-ben, vizes bázisú alapozó és lazúr festék. Lazurán Aqua 2inVékonylazúr 5l Dió vélemények. Használata során a festés. Oldószeres vékonylazúr.


A kezelt fafelületen vékonyabb réteget. Hogyan készítsd elő a faelemet vizes bázisú lazúrozásra? Ha repedezésre hajlamos, friss fafelületre hordjuk fel, akkor rövid idő múlva, a repedések belső nyitott rései miatt érdemes megismételni a használatát, így tökéletes védelmet ad.


Színválaszték: Elsősorban nem mérettartó faanyagból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett kültéri faszerkezetek (pl. kerítések, pergolák, kerti padok, oromdeszkázatok, faházak) védelmére javasoljuk.

Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik – szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget. Az üzleti sikerhez elkerülhetetlen, hogy az eladni kívánt terméket vagy szolgáltatást megfelelően tudja kezelni. Nem csak egy webáruházat, hanem egy jól működő, kiépített rendszert ajánlunk annak érdekében, hogy Ön sikeres legyen. Pentart vékonylazúr kül- és beltéri, 80ml, GESZTENYE vásárlás 4Ft! A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések