2017. március 9., csütörtök

Süttői mészkő tisztítása

Míg a gránitból készült párkányok nem igényelnek rendszeres törődést, addig a mészkő párkányok impregnálására és rendszeres tisztítására ügyelni kell. Mészkő : Mészkőkerítés fedd kő. Régi kerítések, homlokzatok, lábazatok tisztítása roncsolás mentesen. A környezetében elhasználódott, megkopott mészkő burkolatát újszerű állapotba varázsoljuk, ha esetleg a meglévő mészkő járólap vagy egyéb mészkő burkolat felületébe vegyszermarás vagy egyéb szennyeződések, karcok jelentkeznek illetve, ha nincsenek egy síkban a lapok, akkor az említett hibákat is orvosoljuk. Természetes kő padlóburkolat tisztítása , kő padló takarítás.


Márvány, mészkő , mozaiklap, terrazzo burkolatok felülete a használattól megkopik, elveszíti. A felületet saját kezűleg le tudjuk tisztítani akár egy gyökérkefével is. A gyökérkefe mellé szüksége van egy vödörre, vízre és egy tisztítószerre , no. Fennmaradtak több ezer éves márványlépcsők is, melyek a mai napig nem koptak el teljesen.


A márvány és a mészkő viszonylag elég kemény és tartós anyag. Szépsége mellett keménysége miatt volt igen kedvelt szoboralapanyag és. Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek év múlva is mintha új lenne Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is eredményes lehet? A bemutatótermekben a kiállított minták alapján talán nem tudja elképzelni, hogyan fog mutatni a mészkő burkolat otthonában lerakva?


Budaörsi bemutatótermünkben minden helyiség más színű mészkő burkolatot kapott, így nagy felületen is láthatja a Jura mészkövek mintázatát. Jöjjön el, és nézze meg! Blog a természetes kőburkolatokról.


Márvány, gránit, mészkő leírások, javaslatok, kő design ötletek,- sok képpel. Külső és belső ablakpárkányok, beltéri és kültéri lépcsők, díszítőelemek, belső fal és padlóburkolatok, pultok, asztallapok készíthetők belőle. Kérjük, ossza meg oldalunkat! Roppantott csipkézett kő SÜTTŐI mészkőből – jellemzői: A magyarországi méltán híres süttői bányából származó, fagyálló, kemény mészkőből készült falburkoló kő, minden elem gondos kézi munkával “csipkézve”.


Színvilága bézs, mintázata enyhe, széle változatos. Roppantott mediterrán kő SÜTTŐI mészkőből – jellemzői: A magyarországi méltán híres süttői bányából származó, fagyálló, kemény mészkőből készült falburkoló kő, mediterrán stílusban. A nevében szereplő travertin kifejezés a rétegekre merőleges vágást jelenti. Ha travertinre vágjuk fel, akkor a táblái sávosak lesznek - sokak épp emiatt keresik ezt az anyagot.


Lapra vágott (rétegekkel párhuzamos) lapjainak rajzolata felhős, gyakran emlékeztet a hazai Süttői mészkőre. A sötétebb rétegeiből nyert. A mészkő és homokkő padlóburkolat hosszú évezredeket is kibír! A kőburkolat bármilyen stílusú belső térben jól mutat.


Biztosan találunk ízlésünknek megfelelő változatot, legyen szó akár modern városi. A terméskő félék: horvát mészkő , süttői mészkő. A palafélék éves szintű impregnálást igényelnek, így őrzik meg vízlepergető tulajdonságukat.


A palafélék felületkezelését érdemes burkoló szakemberre bízni, mert ezek az anyagok erős vegyszerek. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Get without the ads.


Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from Csempe doki?


Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Süttői - mészkő padlót. A padlócsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, a végeredmény egy exkluzív, tartós fényű, könnyen takarítható csiszolt mészkő padló. Válogatott Homokfúvás - épület tisztitás-graffiti linkek, Homokfúvás - épület tisztitás-graffiti témában minden!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések