2015. szeptember 15., kedd

Mosógép vezérlőpanel javítás

A mosógép elektronika fontos része a mosógépnek, hiszen itt van a vezérlőpanel , amivel a gépet működtetni tudjuk, elvégezni a beállításokat és a mosógép. Megrendelt mosógép javítás esetén, ha alkatrész rendelésére van szükség, akkor előfordulhat, hogy a mosógép alkatrész árát vagy annak egy részét előre ki. Szerelőink éves tapasztalattal várják Megrendelőink megkeresését. A szerelési igény bejelentésétől számított legrövidebb határidőn belül, akár még aznap vállaljuk gépének javítását.


Szerintem ennyiért nem éri meg, akciósan 59.

Ft most a Média Marktban egy felültöltős WP mosógép. Az én energomat gépem meg majdnem 20. Mosógép alkatrész vásárlás. Egy egyszerű internetes kereséssel megtalálhatja a megfelelő pótalkatrészeket.


Bizonyosodjon meg róla, hogy kéznél van a gép típusszáma, mert szüksége lesz rá! Először is kapcsold ki, majd húzd ki a konnektorból a mosógép csatlakozóját. Ezután egy kombinált fogóval egyszerűen csavard le a vízcsőnek a mosógéphez, illetve a fali vízvezetékhez tartozó részét, és a benne lévő kis szűrőket forró víz alatt mosd át.

A makacsabb szennyeződések esetén az ecetes áztatás segít. Mindenképpen látnom kellene a mosógépet, hogy pontos hibamegállapítást tudjak végezni. Azután el tudja majd dönteni, hogy megéri-e a javítás , vagy nem. Inkább a mosógép helye az, ami meghatározhatja a kettő közötti választást. A javítás menete: A mosogatógépét kipróbáljuk a helyszínen, hogy a hibajelenséget megismerjük.


A mosogatógépet a hiba jellegétől függően helyben megjavítjuk vagy kiszereljük és a helyére beszereljük a cseregépet. Az Ön gépét beszállítjuk szervizünkbe, ahol a készülék professzionális javításához minden. Mosás közben leállt a mosógép , és semmire nem reagál?


Kap áramot a mosógép de nem indul a kiválasztott program? A mosógépét kipróbáljuk a helyszínen, hogy a hibajelenséget megismerjük. A hiba jellegétől függően a mosógépet helyben megjavítjuk vagy leszereljük a helyéről és igény esetén a cseremosógépet beszereljük. Candy, Whirlpool, for IKEA from Whirlpool mosógép , mosogatógép, elektromos tűzhely, főzőlap javítás.


Ingyenes kiszállás Budapesten! A mosógép szerelő ezt követően tudja csak a mosógép javítást megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a mosógép még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a javítás végeztével, hogy működik-e.


Miben nem tudunk segíteni?

Van egy GVW585TWC-S típusú CANDY mosó-szárítógép. Azt csinálja,hogy amikor elindítom a programot akkor a motor egy kis ideig zug de nem indul el,és megáll E09-es hibával,már utána néztem elvileg motor vezérlő triac rossz. De azt már kicseréltem akkor is ugyan azt csinálja,csak zug és néha teljes sebességre felpörög és hibával leáll.


Ehibakód a Siemens és Bosch mosógépek esetén. A mosógép motor meghibásodásának beazonosítása, kijavítása, ehibakód törlése. Javítás , hibakód eltávolítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések