2015. szeptember 23., szerda

Áfonyás vaddisznóragu

Egy finom Áfonyás vadragu ebédre vagy vacsorára? Receptek a Mindmegette. Tálaljuk a vaddisznóragu mellé. Hozzávalók: dkg vaddisznó comb. Rántott pontyfilé tartármártással.

A vörösboros, áfonyás vaddisznóragu , a szilveszteri malacsült, a baconbe göngyölt szűzpecsenye sajtmártással, mandulás brokkolival csak. Olyan szerencsés vagyok. Fácánmell parmezánnal és sonkával töltve. A húst 2-cm-es kockákra vágjuk. A hagymákat apróra vágjuk, a zsírban megfonnyasztjuk, ezután a tűzről levéve a nem túl forró hagymás zsírban a fűszerpaprikát gyorsan elkeverjük, rátesszük a húst, megsózzuk, borsozzuk és tovább pörköljük.


Tízből hatan nem annyira rajonganak a vadhús iránt, engem ez persze nem különösebben érdekel, ez a recept a maradék embernek szól. Szilaspogonyi vaddisznóragu.

Narancsos- áfonyás szarvaspörkölt. Ha valami különlegesre vágyunk, érdemes vadhúst vásárolni, és abból készíteni egy pompás ebédet. Zöldséges, áfonyás vaddisznóragu burgonyakrokettel.


SZÁRAZ VÖRÖSBOR, paradicsom, tv paprika, só, f�. Sokan nem tudják, de ha a vadhúsokat 30- percig előfőzzük, annak többféle előnye is van. Mennyei Vaddisznóragu somogyi dödöllével recept!


Ma már nem nehéz hozzájutni jó minőségű vaddisznó húshoz. Mindenképpen ki kell próbálni ezt a receptet. Ha nincs vaddisznó, szarvas, vagy őz hússal is pótolható. Az édes répa és a száraz vörösbor érdekes ízt ad a ragunak. Mar This Pin was discovered by Magyar Csaba.


Barta Pincészet Borvacsora ajánlata. Elkészítés: A színhúsról az inas részeket lefejtjük, majd kevés mustárral és olajjal bekenjük. Zsírpapírba csavarjuk, és két napig hűtőbe téve érleljük.


Mustáros vadraguleves erdei gombákkal.

Erdei gombás , aszalt áfonyás vadragu diós metélttel. Keresési eredmény a erdei gomba kifejezésre. Lazac steak ropogós kéreggel, házi zöldfűszeres krokettel és sült cékla – zeller. This feature is not available right now. Please try again later.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Karácsonyi receptek. Rozés- áfonyás vaddisznóragu , dödölle 3. A Pontáruházban korábbi vásárlásai után kapott pontjaiért vásárolhat könyveket.


Belép a Pontáruházba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések