2015. július 13., hétfő

Zöldséges vaddisznóragu

Free Shipping on eBay. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

Recept gyűjteményében! Zöldséges-mézes vaddisznóragu búzatörettel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.


Főzzünk úgy vaddisznó vadragut, hogy benne főzzük meg a kukoricát. Vaddisznóragu erdei gombával. Elkészítés: Először a pácot készítjük el, ha lehet a főzés előtt pár nappal, hogy a hús felpuhuljon. A páchoz szál zellert, répát, fej hagymát megtisztítunk, feldaraboljuk, majd dl vörösborral felöntjük, babérlevéllel, ecettel, a fahéjjal és egész borssal fűszerezve felforraljuk, és percig főzzük.


This feature is not available right now. Please try again later.

Sült vaddisznócomb zöldségraguval. Pácolt vaddisznó raguja. Vörösborban párolt vaddisznócomb. Pikáns vaddisznóragu. Most kiderült, hogy tévedtem.


Még szerencse, hogy találtam hozzá fotót. Ezért most közzéteszem. Bár, mint ahogy a címben is írtam, ez inkább ragú, mivel csiperkegomba és zöldség is van benne.


Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.


Lassan, kíméletesen főzzük, és természetes módon fog besűrűsödni. De sose lehet tudni, mit hoz az élet, érdemes elsajátítani a ragu elkészítésének módját. A recept fő alkotóeleme a bulgur, amely egy rostban gazdag tört-búza. Glikémiás indexe (46) fele a rizsének.


A bulgurt szuperköretként is emlegetik, hiszen tele van értékes vitaminokkal. Erdei gombás, zöldséges vaddisznóragu. Apróra vágjuk a meghámozott hagymát, és kevés zsíron üvegesre sütjük.

Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, együtt átpirítjuk, majd rádobjuk a kockára vágott húst, kevergetve kifehérítjük. SZÁRAZ VÖRÖSBOR, paradicsom, tv paprika, só, f�. Pizzasonkás cammembertes hamburger Egy formabontó burger.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések