2015. július 9., csütörtök

Kocsis tüzép kft kistarcsa

A jelenlegi helyzetben Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy maximális higiéniás környezetben fogadják Önöket! Fontos viszont, hogy Önök is tegyenek azért, hogy a fertőzés lehetőségét a lehető legminimálisabbra csökkentsük! Alaptól a tetőig vegyen mindent egy helyen. Rockwool, hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok. A legjobb helyen jársz, ha jó áron, magas minőségben szeretnél: építőanyagokat, szigetelőanyagokat, tüzelőanyagokat vásárolni.


Egyedi árajánlatok akciók.

Egy termék se felelt meg a keresésnek. A cég főtevékenysége: Bútor és Lakberendezési tárgyak Kiskereskedelme. KOCSIS TÜZÉP Korlátolt Felelősségű Társaság. Törölt cég - rendeljen cégtörténetet!


A törölt cégek esetében a cégkivonat (normál, e-hiteles, közhiteles) és névjegy csupán a képen látható informáci. A nehéz építőanyagok mellett csempék, padlólapok, csaptelepek, festékek, csavarok, festő- és kőművesszerszámok forgalmazásával is foglalkozunk - többek között. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Ránk és velünk építhet. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.

Nagyobb térképre váltás. Küldés e-mailben BlogThis! Elfelejtetted a fiókodat? Kapcsolódó oldalak. Kistarcsán a Telefonkönyv adatbázisában.


Nevezetesség és történelmi hely. Kocsis Tüzép - Értékelés, vélemény, teszt és tapasztalat. Ezt a honlapot a jó szándék keltette életre. A törekvés, hogy hatékonyabbá és kulturáltabbá tegyük a magyarországi kereskedelmet, s a lehető legmagasabb szintre emeljük a szolgáltatások színvonalát.


A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó év pénzügyi beszámolóinak 16. Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára? Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot. A BCE Nemzeti Cégtár Nonprofit Zrt.


Cégismertető Hírek Termékajánló. További információ. Online rendelésre egyelőre nincs lehetőség, vásárolni személyesen, boltunkban lehet! Szeretne műanyag csatornacsőveket vásárolni?


Tekintse meg a Plastfer termékkínálatát!

Jó hangulatú, korrekt csapattal várjuk munkájára igényes leendő kollégánkat. Kereskedelem Tüzép Építőanyag-kereskedés. Hírek, aktualitások Hírek érdekességek, új alapanyagok és technológiák az ipari tűzálló anyagok világából. Van egy mondás: “Az első házat az ember ellenségének építi. A másodikat a barátjának, és csak a harmadikat önmagának.


Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy évekig tanuljanak, hogy a házuk megépítése idejére, szakértővé váljanak az építési anyagok és a megfelelő technológiák kiválasztása terén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések