2015. július 17., péntek

Napernyők teraszra

Satisfying Service. Find the Newest Product. Money Back Guarantee! Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Discover our great assortment of berets online now and order your new favourite one! Ha a „Sütik elfogadása”-ra klikkel, akkor egyetért a sütik elmentésével, amellyel segíti a navigációt a weboldalon, a weboldal használatának elemzését és marketinges aktivitásainkat, mint pl. Hamarosan itt a jó idő, így egyre nagyobb eséllyel fogunk kiülni a teraszra egy kis ejtőzésre vagy akár egy jó hangulatú beszélgetős összejövetelre. Persze a napsugarak simogató melegének a tavaszi hűvösben nagyon örülünk is, azonban a káros sugaraknak és a vakító fénynek már kevésbé. Amikor valóban zavaróvá válik a napsugarak ereje, akkor felmerül az ötlet.


A napfény és a szellő csodálatos, de néha még a jóból is megárt a sok. A kerti árnyékolók, mint a napernyők vagy a pavilonok, megvédenek az UV sugárzástól, a széltől és a szomszédok kíváncsi tekintetétől.

Kerti árnyékolóink közül többnek mosható az anyaga, hogy a kinti pihenő rész is sokáig friss maradjon. Ugyanis a zártszelvény a nem festett részeken kezd el rozsdásodni. Ennek megelőzése érdekében az általunk forgalmazott napellenzőkbe mm falvastagságú (tehát különlegesen erős, Magyarországon általánosan az 1-mm vastagságú használatos), galvanizált (galván fürdőben merített, így a belseje is ellenáll a rozsdásodásnak) zártszelvényt. Mind a középpontos napernyő, mind a fali karos napellenzők és az oldalról belógatható napernyők is a kültéri árnyékolók egy-egy csoportját alkotják.


Természetesen elsődlegesen a nap elleni sugarak ellen használjuk, de emellett számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Az eső elleni védelmet vízlepergető. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Napernyők vásárlása és rendelése az OBI-nál. Get Camera Batteries Pentax prices in UK.


Massive deals everyday. Free Delivery Available! Pick up a bargain today at the click of a button. Compare 0Camera Batteries Pentax prices and order online.


Balkon napernyő teraszra , erkélyre kedvezményesen. A rekkenő hőségben kellemes árnyékot biztosít pihenésre, kikapcsolódásra.

A modern napernyők már sem megjelenésükben, sem strapabíróságukban nem hasonlíthatóak össze a hagyományos, idejétmúlt napernyőkkel. Ezek az egyszerűen felállítható napernyők ideális választásnak bizonyulhatnak a teraszra , hiszen megbízható használhatóságuk mellett a dizájnra sem lehet panasz. Kisebb teraszok, vagy részben árnyékol ni kívánt területek kedvező áru , de minőségben magas szintű lehetősége. Egyedi, önálló építmények.


Kérjen személyre szóló árajánlatot. Fő tevékenységi körünk már akkor is az Árnyékolástechnika, pontosabban nagyméretű napernyők , napellenzők gyártása és forgalmazása volt. Oszlopos napernyők Oldalkaros napernyők Minőségi alapanyagok A felhasznált minőségi anyagoknak köszönhetően napernyőink hosszú élettartama és tartóssága garantált, hiszen ezek a Földközi-tenger országaiban, a kimagasló igénybevétel mellett is bizonyítottan megállták már a helyüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések