2015. július 14., kedd

Kisméretű bontott tégla ingyen elvihető

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza. A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők. TIPP: 1) Építőanyag vásárlása előtt nézzen szét ingyen elvihető rovatunkba is.


Szállításban nem tudok segíteni. Rákosszentmihályról.

Egész tégla ami vagy teljesen épp, vagy legfeljebb egy sarkán sérült, hiányos. Törött tégla ami ketté, harmadba, negyedbe törött, vagy legalább teljes sarka letört. Eladó új és használt Tégla , falazóelem hirdetések Magyarország területén.


Bontott Tégla Bárhol az országban! Több tucat friss, ellenőrzött eladó Tégla , falazóelem hirdetés: Szárazfalazó. Ingyen elvihető építőanyag, anyag apróhirdetés. Ingyenesen elvihető építőanyagok, anyagok az aprohirdetes. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra.

A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 4. A bontott tégla A bontott tégla sokkal szebb mint az új, így ahogy az ma divat is, tökéletesen alkalmas falfelületek burkolására is. A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülõ téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható. TIPP: Ha használaton kívüli háztartási felszerelése, könyve, tankönyve, vagy egyéb ingója van, hirdesse meg az ingyen elvihető rovatban – ezzel másoknak. Kis és nagyméretű bontott tégla ingyen elvihető.


Kisméretű és nagyméretű bontott tégla igényesnek eladó Gödön! Lejárt hirdetés – Törölt hirdetés. Az a helyzet, hogy elfogyott az összes bontott téglám.


Ablakok ( bontott , fa, hőszigetelt, nem hőszigetelt, különböző méretűek) eladók. ELADÓ BONTOTT VÖRÖS KISMÉRETŰ TÉGLA BP-EN. Téglák, falazóelemek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul. Tisztított, raklapozott, minőségi téglák eladók. Régi típusú nagyméretű kiváló minőségű bontott tégla feliratos is eladó.


Egységes, színenként, fajtánként csoportosítva vannak. Vegyesen is megvásárolható.

Gödöllőn valószínűleg nekünk 100db kisméretű tégla , ha érdekel kiválogatok 100-at és küldök képet. Nagy rakásból a piros karikában találhatóak még kisméretűek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések