2015. július 3., péntek

Honda hrv méretek

Explore the new Honda HR-V, the small SUV famed for its sports coupé styling. L i-VTEC turbo engine. Tudjon meg többet az új HR-V modellről! Prospektus letöltése. Látogasson el hozzánk.


Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez. Márkakereskedés keresése. Vissza az oldal tetejére Honda. Méret valamint súly adata Honda CR-V. Az AutoKotuA oldalán megtalálja az gyári súly és méret adatokat, valamint megtudja gépkocsija méreteit.


Cross over into a new driving experience with the Honda HR-V. From the city to country, this car delivers above and beyond the call of duty. Gumiabroncs és felni webáruház, akciós nyárigumi és téligumi kínálattal.


Hatalmas nyári gumi és téli gumi készlet. Országos kiszállítás, ingyenes átvételi pontok. Fedezze fel az új Honda HR-V modellt! Ez a népszerű SUV, amely a sportkupék stílusáról és tágas belső teréről ismert, most megújult karosszériát, új 1. VTEC TURBO motort és olyan izgalmas tartozékokat kapott, amelyekkel teljes mértékben személyre szabhatja.


A Honda fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítéssel vagy anélkül, módosítsa a termék műszaki jellemzőit, beleértve a színválasztékot is. A gyártó és a forgalmazó mindent megtett annak érdekében, hogy a jelen brosúrákban szereplő adatok megfeleljenek a valóságnak, azonban a kiadványok semmilyen körülmények között nem tekinthető ajánlattételnek a. A Honda SENSING csomag mostantól az alapfelszereltség része a Honda CR-V, a Honda Civic, a Honda e és a hibrid hajtású Jazz modelleknél. Ez egy korszerű technológiai funkciókat magában foglaló rendszer, amelyet arra hoztak létre, hogy megóvja Önt és utasait az utazások során. Do inspect the HR-V carefully, especially the four-wheel drive. Honda , bár ettől még feltűnő jelenség marad a magyar utakon.


A magas építés, az attraktív első és hátsó lámpatestek, a szokatlan formavilág, a nagy kerekek és a speciális harmadik féklámpát tartalmazó tetőlégterelő szárny kiemeli a HR-V -t a forgalomból. A Honda autó típushoz tartozó, az adatbázisunkban található autó modellek felsorolását láthatja. Az autó modelljének a kiválasztását követően az évjáraton keresztül pontosíthatjuk a keresést, majd találhatja meg a Honda modellhez ajánlott autógumi méretet. Amennyiben adatbázisunk tartalmazza, az Honda típusához ajánlott acélfelni és alufelni méretet is megadjuk. HONDA gyári gumi méretek , váltóméretek, nyári gumi, téli gumi - Találja meg néhány kattintással az autójára felszerelhető AKCIÓS gumiabroncsokat!


The Honda HR-V ’s infotainment system might fail to excite, but at least you’ll be comfortable while you’re fiddling with its controls. The Honda HR-V ’s front seats are soft and supportive (especially in range-topping EX cars) and there’s plenty of adjustment to help you get comfortable – even if you’re very tall. With distinct exterior lines and great interior features, this subcompact SUV delivers both comfort and style.


M Karosszéria és futómű Négyajtós, ötüléses szabadidő-autó önhordó karosszériával. Háromféle erőforrás, kétféle váltó, elsőkerékhajtás. WD VTEC, kézikönyv ajtó specifikációi a motor, a teljesítmény, az alváz és a biztonság tekintetében.


Honda kereskedések és Honda szervizek érdekes hírekkel szolgálhatnak szalonokról, műszaki rajzokról, honda autó és motor bontókról, alkatrészekről, eladó honda makettekről. Szerepel a honda lapon sok műsuaki adat, műszaki rajz, honda tuning shop, honda motorkerékpár kereskedés, Honda Civic, Accor HRv , cbr. Listaár mely tartalmazza a regisztrációs adót és az áfát, azonban nem tartalmazza a forgalombahelyezés költségeit, illetve a metálfény felárat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések