2015. július 21., kedd

Kocsi kinyitása kulcs nélkül

Tudjuk, hogy sok autó ajtaját nem lehet ezzel az egyszerűnek tűnő, okos trükkel kinyitni, de talán hasznosnak találják néhányan azok közül, akik majd a jövőben az autóban felejtik vagy nem találják az autókulcsot. Nos, amíg hívogatod az autódat, mint Michael tette Kitt-tel, javasoljuk, hívj egy szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül , egyszerűen kinyitja a zárat, te visszakapod a kulcsodat és még az ebédedet is megszerezheted. Ennyire könnyű és gyors kinyitni a kínai zárbetétet (kínai ajtót) rongálás és külsérelmi nyomok nélkül ! Ezután hívtam az önök cégét. Már a hozzáállása is más volt a Dénes kollégának, és közölte hogy mindenképpen kinyitja az autót, nyugodjak meg.


Teljesen elégedett voltam a profizmusa, hozzáértése nagyon szimpatikus volt.

Ennek ellenére nagyon kedvező árat. Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Hogyan nyissunk ki zárt ajtót kulcs nélkül ? Unsubscribe from Sadpo?


A bezárt autó kinyitása sérülés nélkül megoldható 30- percen belül! Egy hirtelen mozdulat, egy kis nem odafigyelés, és már meg is történt az, ami felborítja a napodat… Az autókulcsod bent marad az autóban , a csomagtartóban, vagy csak nem működik a távirányító, akkor ez a megoldás Neked szól! Ezért az összegért mi rongálásmentesen kinyitjuk a postaládazárat, beszerelünk egy újat helyette, amelyhez db gyári kulcs tartozik.

Mindezt a helyszínen és készpénzfizetési. Zárnyitás elveszett kulcs esetén! A zár nem sérül nyitáskor és pótolható a kulcs a zár kiszerelése nélkül is. Gépkocsi nyitás bemutató! Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs ! A Ford Focus kinyitása kulcs nélkül is megoldható sérülés nélkül , bár házilag.


A kocsi zárva, a kulcs sehol, te pedig mindjárt megőrülsz. Vagy teljesen elveszett a kulcs , te pedig minél hamarabb be akarsz jutni a kocsiba ? Számtalan ötlet van a neten a bezárt autó kinyitására. Néhány másodperc, bármelyik autó. Itt egy remekbe szabott egyszerű módszere annak, hogyan nyissuk ki az ajtót kulcs nélkül. Autó nyitás renault megane kulcs nélkül Opening car renault megane without key.


Ha a kulcs a gyújtáskapcsolóban maradt és az autóban van. Felpumpálva ezzel résnyire. Ebben a szorult helyzetben egyetlen jó hírünk van, mégpedig az, hogy nincs minden veszve, a Ford Focus kinyitása kulcs nélkül is lehetséges! Nos, foglaljuk össze, mi a helyzet! Keresel egy jó módszert arra, hogy a zárnyitás kulcs nélkül tényleg működik?


Hadd bizonyítsam be, hogy van ilyen módszer!

Kérlek olvasd el figyelmesen ezt az üzenetet… Biztos sok filmben láttad már, hogy a detektívek kicsit babráltak a zárral, aztán néhány perc múlva már bent voltak a lakásban… Ha eddig azt hitted ez. Hogy nyissam ki az autónkat? A kulcs benne van az autóban a távirányítóval eggyütt, (nem az indítónyillásban) de a kocsi bezárta magát. Válaszok a kérdésre.


A kulcs nélküli nyitás és indításrendszer alapvetően ugyanúgy működik, mint a hagyományos gépkocsik távirányítós központi zára, illetve elektronikus indításgátlója, azzal a különbséggel, hogy a rendszer a vezető beavatkozása nélkül adja le, illetve fogadja az ajtózárak oldásához szükséges kódsorozatot. Amennyiben a vezető magánál tartja a jeladót, az. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések