2015. július 23., csütörtök

Lambéria mennyezet

Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. Bevallom, a mi panellakásunkban is volt. A lambéria mögött úgysem látszik, hogy durva tartóanyag kerül majd a falra. Felerősítésükhöz beüthető dübeles facsavarok a legmegfelelőbbek.


A burkolólapok felerősítéséhez sajtolt felfogó lemezek is szükségesek, amelyek gyorsabbá és könnyebbé teszik a munkát.

Esztétikus és időtálló burkolatot szeretne a mennyezetre? Válasszon falburkoló panelt! Filmünkből megtanulhatja, hogy lehet könnyen szép burkolatot készíteni. Már hetek óta meg akarom írni ezt a posztot, mert amióta kitettem a gerendaházat, amin dolgozom, legalább egy tucat kérdést kaptam lambéria festéssel kapcsolatosan, ha nem többet… Szóval ideje leírni, összefoglalni mi merre mennyi. Svéd importból származó lambéria a Skandináv Fatelep kínálatában.


Kártévőmentesített, bútorfelületre csiszolt fa burkolatok széles választékban az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig. Fa lambéria alkalmazása.

Az általános célú fa lambéria 1mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a luc fenyő a legjobb választás. A falak és mennyezetek felújítása fáradságos munka és pár évente meg kell ismételni. Eddig legalább is így volt. Most azonban itt egy új, gyors és tartós megoldás: a Marley által kifejlesztett műanyag fal- és mennyezetburkoló panelrendszer. Lambéria vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Ha lambéria rögzítő kapcsokat használunk, ez megkönnyíti a dolgunkat, s a lécek éle sem sérülhet meg. Ezekhez rövidebb, 12xmm-es huzalszegek szükségesek, amik rugós szegbeverővel is felerősíthetők. A lambéria készítésének utolsó fázisa a különféle szegélyek, lábazatok és párkányzatok felerősítése. A lambéria olyan falburkoló, mely tömörfából, általában fenyőből készül és csap-hornyos kialakítású. Felületét kezelhetjük színtelen lakkal, viasszal, lazúrral, festékkel, páccal.


Ha a vásárolt lambéria hossza rövidebb vagy nagyobb mint a burkolandó felület, akkor a pontos méretrevágás után a megmaradt darabbal folytatjuk a burkolást, ügyelve, hogy a toldások ne essenek egy vonalba. A jelentős szintkülönbségű koszorúval övezett mennyezet kialakításához azonban staflikból összecsavarozott fa tartóváz szükséges. Olcsó lambéria árak, folyamatos akciók, széles választék.


A mennyezet burkolásához első lépésként gyalult tetőlécből kell a. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak.

A fenyő lambéria felrakása annyira egyszerű munka, hogy te is elvégezheted az otthonodban. Ha a plafonon is lambéria van, jó, ha fehérre festjük, ezzel tágítjuk és világosítjuk is a teret. Ha a mennyezet nincsen burkolva, úgy érdemes azt hófehér beltéri falfestékkel átkenni. Amennyiben a lambéria tartószerkezete megfelel a gipszkarton álmennyezet profilozásának, akkor természetesen a lambéria helyett lehetséges gipszkarton felfogatása.


Viszont a lambéria tetejére nem ajánlom közvetlenül felcsavarozi a gipszkartont, mert túl nagy lesz a súly, és nem hiszen, hogy erre lett kivitelezéskor készítve. A műanyag lambéria azoknak ajánlott, akik gyors, egyszerű, mégis esztétikus megoldásra vágynak építési és burkolat felújítási munkálataik során. A PVC lambéria hosszú élettartama mellett könnyű tisztíthatóságával előzi meg burkolótársait, de nem ez az egyetlen előnye.


A légkamrás szerkezet miatt könnyűek, anyagtakarékosak, és jól szigetelnek, azaz az esztétikus burkolat pénzt is megtakarít nekünk. Speciális burkolatok értékesítése. Műanyag padló modul rendszerű összepattintható eladás bérlés.


Ideiglenes utak lemezek közút mélyépítés földmunka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések