2015. július 24., péntek

Állathamvasztás árak

Cégünk kisállathamvasztást és ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt főleg Budapesten és annak vonzáskörzetében, de ha szükséges, kiterjesztjük az ország bármelyik településére! Igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Kiszállási díj: 100. Lakkozott fa doboz jellegű urna: benne van a hamvasztás árában.


Egyéb mázas urnák: 3. Pécsett és környékén. Segítünk, hogy kedvencének méltó módon adja meg a végtisztességet, keressen minket! A kisállat súlya határozza meg árainkat. Az év talán legnagyobb állatos bulijára várunk. Címkék: állathamvasztás állathamvasztás árak elhullott állatelpusztult kutya elpusztult macskahamvasztáshamvasztás pécskisállat.


Bruttó árak , minden egyéb járulékos, váratlan költség nélkül Székesfehérváron és környékén online megrendelés és banki átutalásos fizetés esetén. Az ország más területére kérje kedvezményes szállítási árajánlatunkat! HU munkatársaiként azt gondoljuk, hogy amikor erre az oldalra kattintott, vélhetően, mint állatbarát, a szerető, gondoskodó gazdi azon kötelezettségére keres megoldást, hogy a család négylábú, vagy szárnyas kedvencének halála miatt méltó végtisztességet nyújtson. Kutya macska cica budapest. Az alapszolgáltatásunk a kisállat tetemének hamvasztása.


Ehhez kapcsolódhat - igény esetén - a tetem elszállítása , és a hamvak urnában történő visszaszállítása. Többnyire cica és kutyahamvasztással kapcsolatban keresnek meg bennünket, de amennyiben az igény kapacitási határon belül (1kg) mara bármilyen háziállat méltó búcsúztatásában segítséget nyújtunk, legyen az rágcsáló, madár, vagy akár hüllő. Búcsúzzon el kedvencétől úgy, hogy megérdemli! Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal segít elhunyt háziállatok és elhullott kisállatok elszállításában és szakszerű állathamvasztásban, akár urna.


F-K CALOR DUO Hőszigetelő és Kazántisztító Kft. Szombathely, Lovas u. A szolgáltatás a jelen járványügyi helyzet miatt határozatlan ideig nem vehető igénybe! Megértésüket köszönöm!


Praktizáló állatorvosként sajnos nap, mint nap tapasztalom, hogy az életen át hű kisállat elvesztése milyen fájdalmas egy lelkiismeretes gazdának, és mennyire nehéz helyzete az én hivatásomnak is. Az állathamvasztás viszont zárt kemencében történik, és a végén a hamvakat akár haza is vihetjük egy általunk választott urnában. Nem kell a kisállathamvasztás árak miatt aggódni, ugyanis elérhetőek bármelyikünk számára.


Mentesülhetünk a szállítási nehézségek alól, biztonságban tudhatjuk kedvencünk testét, és az állathamvasztást követően magunkkal vihetjük a hamvakat is. Ennél méltóbb módot nem találhatunk kisállatunk búcsúztatására. Cégajánló Állathamvasztó árak témakörben: Állathamvasztó árak - vevokkedvence. INGYEN urnával Budapesten és az ország egész területén.


A házikedvencek nagyon közel tudnak kerülni az ember szívéhez, így nagyon nehéz, ha eltávoznak közülünk. De, ha szeretné megőrizni örökre földi maradványaikat, és humánus búcsút venni, állathamvasztással megteheti azt. A háziállatok a család részévé válnak, így igen nehéz a tőlük való búcsú.


Az árak csak tájékoztató jellegűek. Kötelező érvényű árajánlatot. Irányárak Anyagköltség: 1. Itt tájékozódhat részletesen a Terránnal kapcsolatos aktualitásokról, fotó akciókról, nyereményjátékokról. Van külön lapostető és magastető kalkulátor, amik természetesen.


Méltó módon búcsúztatjuk el négylábú kedvencét! A városi állattartók számára gyakran gondot jelent elpusztult házi kedvencük temetése, elhelyezése. Körbejártuk a baranyai lehetőségeiket.


A járvány ideje alatt mostantól minden előfizetőnk díjmentesen, ajándékként kapja a nyomtatott újság mellé lapunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések