2015. július 9., csütörtök

Dombornyomott lemez

A dombornyomott lemez és felületszivárgó lemez kifejezést gyakran egymás szinonímájaként használják, tévesen. Nem minden dombornyomott lemez alkalmas pincefalak vízelvezetésére. A domborulatok és az. Széles termékkínálatunkban biztosan megtalálja amit keres, a zöldtetők, lapostetők, pincék dombornyomott lemezeitől, drénlemezeitől kezdve a tetõ- és homlokzati fóliákig.


Dombornyomott lemez nagy tömörségű polietilénből. Korhadásmentes, az ivóvízre ártalmatlan.

Az alapfal felé fordított domborulatok biztonságosan választják el az alapfalat a nedves talajtól. Földvisszatöltés során a lemez mechanikai. HDPE anyagú lemez mm nagyságú dombornyomással. TULAJDONSÁGOK Az ST line dombornyomott szigetelésvédő lemez elsősorban olyan építményeknél nyújt segítséget, ahol talajvíz vagy talajpára megjelenésére számíthatunk vagy egyszerűen csak védeni akarjuk pl. Dörken DELTA - PT vakolathordó hálóval ellátott, dombornyomott lemez Nagy testsűrűségű, vakolathordó hálóval ellátott, nedvességzáró, szellőztető, dombornyomott lemez nedves pincékhez.


Vízmegtartó műanyag lemez , vízszabályozó, vízháztartás szabályozó zöldtetőre építhető dombornyomott lemez. Mechanikus károk megelőzésére, vagy kivitelezés szerint a hatásosabb vízszigetelés érdekében alkalmazzák. Fém szalagok és lemezek felületének nyomóhengerrel történő kreatív kialakítása (röviden: dombornyomás) a kezdetektől fogva cégcsoportunk repertoárjába tartozott.


Gyakran találkozunk azzal, hogy a dombornyomott lemezt – terven vagy a köznapi beszédben – illetik a felületszivárgó névvel, pedig ennek az egyedüli funkciója valójában a vízszigetelés védelme.

Felületszivárgóként kizárólag a gyárilag geotextíliával kasírozott, dombornyomott lemez alkalmazható – sem a geotextília. Ha pedig a kiválasztott dombornyomott lemez nem áll rendelkezésre, akkor testreszabottat készítünk a vevő igényei szerint. A szerelőbetont helyettesítő dombornyomott lemez ezen túlmenően védi az aljzatbetont a felszálló nedvesség ellen. Ez utóbbi jelentősen rontja a beton minőségét.


Ez a lemez a fordított tetők és az extenzív zöldtetők esetében, valamint a térkő vagy járólap burkolattal ellátott hasznosított tetőknél jól alkalmazható. A Delta-Floraxx Toppal az extenzív lapostető betelepítése optimalizálható anélkül, hogy nagyobb gondozást igényelne, hiszen a lemez szűrőréteg, víztározó és nagy teljesítményű vízelvezető egyben. Nagy tömörségű polietilénből (HDPE) készült dombornyomott lemez , polipropilén geotextíliával kasírozva.


Az ivővízre ártalmatlan, lúgálló, vegyszerálló, gyökérálló, a földben korhadásmentes. A Dörken legújabb terméke. Szerelőgomb a szigetelésvédő dombornyomott lemez rögzítésére. Két oldalról erősen ragasztó butilszalag a szigetelésvédő dombornyom. A guttabeta star drain és guttabeta drain plus rögzítésére Hossz: mm.


Delta-MS dombornyomott lemez - Dörken Kft. A Guttabeta Star egy sor megoldást kínál, melyek minőségileg és mechanikailag kivételes tervezésűek és felépítésűek. TERRAPLAST PLUS Ldombornyomott lemez Leírás Függőlegesen beépítve a vízszigetelés mechanikai védelmére és szellőztető rétegként, vízszintesen betonaljzatok alatti tisztasági rétegként funkcionál. Anyaga: fekete, nagysűrűségű polietilén (HD-PE) Felhasználási terület: függőleges beépítés esetén biztosítja a vízszigetelés mechanikai védelmét, illetve. TERRAPLAST PLUS Sdombornyomott lemez Leírás Mérnöki létesítmények, alagutak vasbeton szerkezetét védi a talajrétegekből érkező nedvességtől, illetve nedves falak mentén biztosítja a kiszellőzést Anyaga: nagy sűrűségű polietilén (HD-PE) Felhasználási terület: Mérnöki létesítmények, alagutak kivitelezése során lőtt beton vagy résfal felületére.


Jó ár dombornyomott PVC műanyag lapot mintás habosított PVC lemezek kiállítás szekrény Jó ár dombornyomott PVC műanyag lap mintás habosított PVC lemez a kiállításra.

Sima PVC habfólia után kell meleg préselés modellek, lehet készíteni, sok féle 3D-s tervez. Szigetelésvédő dombornyomott lemez Ebben a kategóriában összesen termék található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések