2015. július 30., csütörtök

Honda civic műszaki adatok

Kérjük, tekintse meg az ötajtós Civic teljes műszaki adatlapját. Tudjon meg mindent a motorról, a váltóról, a kerekekről és a biztonsági jellemzőkről! Az alábbiakban szereplő adatok hivatalos adatai.


Honda Civic Hatchback 1. Biztos lehet az adatok pontosságában, mivel rendszeresen frissítjük őket.

Dél-Afrikában a Daimler-Benz gyáraiban is összeszerelték őket, és Ballade néven árusítottak bizonyos. A gyártó és a forgalmazó mindent megtett annak érdekében, hogy a jelen brosúrákban szereplő adatok megfeleljenek a valóságnak, azonban a kiadványok semmilyen körülmények között nem tekinthető ajánlattételnek a. Az összes személygépkocsi legrészletesebb műszaki adatai. Műszaki alapja a 4. Ebben a változatban leginkább a D-s kódjelű motorok szerepeltek, mint a D13b D15b. Mivel az adatok csak tájékoztató jellegűek, ezért felelősséget nem vállalunk. Oldalunkon minden műszaki adatot megtalál.


A 10-ik Civic -generáció FKkódú sportváltozata, az elsőkerekes kompakt sportmodellek jelenlegi mindenvivője 3lóerővel, hosszabb, szélesebb, laposabb karosszériával, új padlólemezen.

Kíméletlen sporteszköz, amely perc 4másodperc alatt körbeér a Nürburgring Nordschleifén. Nem élvezeti cikk, mint a GTvagy az. Kérjük válasszon az oldalt található menüpontok közül. VTEC SE (Öt ajtós model). Eladó használt HONDA CIVIC 1. Sajnos több elektromos hibäja van, tud-e valaki elektromos kapcsolási rajzot az autóhoz!


Remek alcsony fogyasztású motorokkal szerelt családi kisautók. A műszaki információk tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok még végső homologizáció előtt állnak. Karosszéria és futómű Ötüléses modell ötajtós vagy négyajtós felépítésű, önhordó karosszériával Dízel erőforrás, hatfokozatú kéziváltó, elsőkerékhajtás. A autók műszaki adatai és minden más információ csak tájékoztató jellegű és “olyan, amilyen volt”.


A feltüntett információt nyilvánosan hozzáférhető helyeken és harmadik felektől gyűjtöttek össze, ezért thecaryoudrive. A Civic csak a piros lámpánál, megállásnál halkul el teljesen, alapjáraton ugyanakkor nagyon csendes, suttogni lehet a beltérben. Amennyiben tetszik oldalunk, és szeretnél új hírekről, érdekességekről, akciókról értesülni, kattints a Tetszik gombra!


Ez nem hangzik túl rosszul, és bizony több köze van az igazságoz, mint mondjuk egy francia benzines modell gyári adatainak. Már régóta dízel párti vagyok és főleg a fogyasztási adatok miatt, de most végleg elköteleztem magam a dízelek iránt. Le motorjáig, vagy a Type-R 2lóerős motorjáig, mindenki igényét kielégíti.


Common Rail Diesel.

Autók műszaki adatai autók fogyasztása teljesítménye gumiabroncsméret. Az autó nem egészen a korabeli katalógusfotók háromdimenziós megtestesülése, eleve elöl nyolc (!), hátul hat centivel alacsonyabban. A felszereltségben szerepelt már akkor a fa belső burkolat, AM és FM rádió, dönthető ülések.


Kombi nem készül ebből a modellből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések