2015. július 27., hétfő

Ytong külső vakolat

Az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett előkevert, beltéri mész-cement vakolat. Végleges felületképzésként is alkalmazható. Mivel vakolhatom le az Ytong falat külső illetve belső oldalon? Az Ytong falazatok vakolására elsősorban az előkevert, ellenőrzött minőségű, könnyű vakolatok ajánlottak.


Ezek az anyagok jól illeszkednek az Ytong fizikai tulajdonságaihoz, de emellett alkalmazhatók még a vékonyvakolatok is.

Különösen fontos kiemelni, hogy. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház körül, a kertben és egyéb kivitelezési mun. Előkevert, beltéri, mész-cement vakolatkeverék, minden Ytong építőelemre és ásványi alapfelületre. Remek hőszigetelő képességével a Multipor ásványi lap kiváló megoldás energiatakarékos építkezéséhez külső és belső oldali hőszigetelésként is.


Kézzel és géppel egyaránt felhordható. Ytong falra mi kerül belső térben, hogy kész festett falam legyen? Idiótán fogalmaztam,de másképp nem tudom. Fel van rakva az ytong fal.

Egyenesen,úgy ahogy kell. Például egy felmérés közben kiderülhet, hogy ytong falazás kell és vakolat. Becslések, tervezések, kivitelezések a lehető leggyorsabb és legpontosabb végkifejlet eléréséért.


Eddigi éveink alatt találkoztunk már a legkönnyebbtől munkától a legproblémásabb munkáig… szinte minden helyzettel. Ezért is célunk a precíz. Perlites, ásványi alapú, mész-cement kötésű, kézi, hőszigetelő vakolat. Csak simítóréteggel együtt alkalmazható. Minden olyan szerkezet.


Vakolatok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Fröcsk ö lt vagy dörzsölt zsákos és vödrös vékony anyagokból homlokzat színezést. Kisebb munkálatokat javító és helyreállító feladatokat is elvégzem. Hőszigetelő rendszer készítése lépésről, lépésre: - indító profilok elhelyezése - szigetelő lapok elhelyezése - szigetelő lapok ragasztása - szigetelő lapok dűbelezése. Simítás során ügyeljünk arra, hogy ne gödrözzük ki a simítandó felületet, finoman nyomjuk csak rá az anyagra, ahol hiányzik még a simító anyag, oda kenjünk még az egységes felület eléréséhez.


A simító vakolat készítéséről az alábbi cikkünkben olvashat részletesen: VAKOLAT SIMÍTÁSA - SIMÍTÓ VAKOLAT. Sokat javíthat a szigetelésen a hőszigetelő vakolat. Mivel nem hiszek a polisztirol szigetelő.


Ahogy belső, úgy külső felületképzésként is alkalmazható előkevert zsákos vakolóhabarcs, vagy hagyományos meszes vakolat is.

Az alapfelületet mindként esetben gondosan elő kell készíteni és a vakolatot a vékonyan “gúzolt”, alapozott felületre két rétegben kell felhordani. Ettől eltérni előkevert zsákos vakolatok. Zsákos vakolat előrekevert: Ehhez csak vizet kell hozzákeverni a zsákon feltüntetett keverési arányok szerint.


A vakolatvastagságot ajánlatos két vékonyabb rétegben felvakolni. A felvakolt réteget fém, illetve műanyag kartecsni léccel. VAKOLAT , HABARCS Amikor egy építkezés, vagy felújítás elérkezik abba a fázisba, hogy már a vakolatról kell döntenünk, az már igazán megnyugtató érzés, túl vagyunk a nehezén, ezek már az utolsó simítások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések