2015. július 10., péntek

Tégla balzsam

Téglabalzsam - Wall Brick Balsam, Salétrom, sókivirágzás, penész, alga, moha? Ma már nem legyőzhetetlen ellenség! Feltételezem, hogy Ön már kipróbált sok csodaszert, de azok nem működtek, sőt sokszor csak rontottak a helyzeten. Mi olyan fegyvert adunk az Ön kezébe, amivel sikeresen vívhatja meg csatáját a minden baj okozójával, a vízzel szemben. Kiválóan alkalmas téglák, bontott téglák színének elmélyítésére, impregnálására.


A szer egyik hatóanyaga, a szilikongyanta, jelentősen csökkenti az építőanyag kapilláris úton történő vízfelszívó képességét. A szer másik hatóanyaga, szilikonlakk, optikailag élénkíti a felület színét. Használatával az új tégla nem fakul ki, a bontott tégla pedig. A balzsam unciája drágább volt, mint egy tégla heroin.


Szóval feltételezhetjük, hogy a nő itt. Szívóképességgel rendelkezô természetes kövek, tégla , cserép, mészkô, továbbá szilikátbázisú járó-és falfelületek impregnálására, az esztétikai megjelenés. NATURAL klinker olaj 5ml.


Bel- és kültérre Ideális. Ha gondosan leápoltad a felületét, a hasított tégla burkolat tisztán tartása nem igényel különösebb csodaszereket. Mindössze egyetlen tiszta mikroszálas kendőt vegyél kézbe, amivel finoman végigtörölgeted a téglákat.


Ha mégis nagyon porosodna a fal, készíts hozzá mosószeres vizet egy csipet sóval felturbózva. Kiemeli a kő, tégla természetes megjelenését és színét. Továbbá hosszan tartó védelmet biztosít, mert meggátolja, hogy a szennyeződések a felület pórusaiba jussanak. Használata során selyemfényű, nedves hatású felületet képez, mely könnyen tisztán tartható. Kő-, tégla -, műkőápoló és impregnáló szerek.


Színmélyítő hatású kőimpregnálószer. A kövek születésekor óriási hő és nyomás alakította ki szerkezetüket. Ezek a körülmények,.


Külsô és belsô, új vagy régi felületre egyaránt alkalmazható. Figyelea sav használata során védőkesztyű használata kötelező, szemüveg szintén. Az eredmény viszont önmagáért beszél, jól látható, ahogy a habarcs fátyolos tégla színe felfrissül, tiszta, élénk lesz. A nagyobb szennyeződéseket, rákötött habarcsot drótkefével és kalapáccsal óvatosan eltávolítottuk.


A pórusokat, kapillárisokat eltömíti, ennél fogva csökken, illetve meg is szűnhet a felület légző képessége! A bontott tégla napjainkban valódi reneszánszát éli, de a mi esetünkben nem a divat miatt került be a házba. A szlogene“Téglából ház, lélekből otthon”. Ha a téglához hozzáadjuk a lelkünkből jövő vágyat, akkor képesek leszünk megalkotni azt az otthont, amit elképzeltünk magunknak.


Nehezebben koszolódik, foltosodik, a fagykárosodás kiküszöbölhető. A kezelt tégla eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Nem alkalmazható kemény – klinker tégla – magas hőfokon égetett téglához. Kiszerelése: 1l-es műanyag flakon, raktári készletről elvihető, 5l-es kiszerelése rendelhető.


Téglárium-A bontott tégla reneszánsza, Budapest. Tipikus példája a pocsékoló építkezésnek ez - még ha bontott téglából van akkor is. Külső és belső, új vagy régi felületre egyaránt alkalmazható. A szerrel kezelt tégla nem szívja magába a vizet, így nem fog mállani, salétromosodni, sókivirágzani, illetve csökkenti a fagyásveszélyt.


Magyar Termék Adatbázis - Oldalunk a hazai tulajdonú gyártók, vállalatok gyűjtőhelye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések