2015. július 17., péntek

Csuklós beltéri ajtó

Számtalan variációban, egyedi és szabvány méretben is elérhető tolóajtó és csuklós ajtó variációk a DOORian Stúdió kínálatában. Beltéri ajtók forgalmazása és gyártása. Ugyanakkor esztétikai szempontok is dönthetnek csuklós ajtó választása mellett. A csuklós ajtó ideális megoldás a korlátozott terű szobákban.


Dekorit beltéri ajtó. A könnyen kezelhető felületet könnyű tisztí.

Nyitási módja sokkal kevesebb teret kíván, mint egy hagyományos nyíló ajtó. Felületében alkalmazható a PortaDEKOR, Synchro 3 PortaPERFECT 3 és CPL bevonatok mellett az akryl. Kételemes, aszimmetrikus falcos ajtólap normál zárral és tok zárfogadóval.


A beltéri ajtók és tolóajtók minden esetben Lengyel vagy Szlovák szabvány szerint készülnek, ezért érdemes időben elkezdened a keresgélést és a kiválasztást. Rengeteg terméket találsz a weboldalunkon, ezért adunk néhány támpontot, amelyet érdemes a kiválasztásnál figyelembe venned. Pécsi üzletünkben rengeteg beltéri ajtó közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. A bemutatótermünkben a valóságban is láthatja ajtóinkat, így az anyagát, minőségét is meg tudja vizsgálni. A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod.


Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

BÉTA – tradicionális kételemes, falc. Ezeket széles körben lehet használni mindenféle süllyesztett szekrényeknél és. Katalógus megtekintése: Katalógusunk. Ahol számít a hely. Mivel belső térben kerül alkalmazásra, nincs kitéve a külső környezeti hatásoknak, valamint védelmi szerepet sem kell betöltenie, így szerkezetét és felületét tekintve nem kell nagyfokú elvárásoknak megfelelnie, nagyobb hangsúlyt kap a design.


Tisza beltéri ajtók oldalán. Ha valamelyik termékünk felkelti érdeklődését kérjen árajánlatott vagy helyszíni felmérést. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja! Az ajtólap nyitáskor kettéhajlik, így kevesebb helyet foglal el a térből nyitott állapotban. A keret és a betét mindkét oldala HDF lemezzel borított.


Csuklós ajtók Tolóajtók, és csuklós ajtók hatalamas választéka. Bár a közelmúltban a nyílt terek voltak népszerűek, valószínűleg nincs olyan lakás, ahol ne lenne belső ajtó. Ezek minden belső tér elengedhetetlen eleme, és minden azt sugallja, hogy örökre így lesz.


A belső ajtók nemcsak a magánéletet nyújtják, hanem az egész lakásban is egységes karaktert hoznak létre. A pántok és zsanérok mellett a beltéri ajtóknál még egy érdekes szerelvénnyel is találkozhatunk, ez az ajtó csukó. Működését tekintve lehet csak mechanikus, amikor jellemzően rugóerő biztosítja a záródást, illetve hidraulikus, amikor egy rugós-karos rendszer, hidraulikus csillapítással végzi el a zárás segítését. A dekorfóliás ajtók hatalmas előnye, hogy olcsók és nagyon gyorsan készen vannak, ezért, tökéletes megoldás, akkor is, ha az utolsó percben jut eszébe, hogy “hoppá, a beltéri ajtókat még nem vettük meg, de pár nap múlva beköltöznénk“.


Bona fóliás beltéri ajtó. CikkszábonaKategória: Fóliás.

Ezek a kedvezmények együtt érvényesek abban az esetben, ha otthonod összes nyílászáróját mi szállíthatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések