2016. december 8., csütörtök

Szilikát tégla vélemények

Az egyik leghíresebb a gázszilikát volt, amelynek előnyeiről és hátrányairól ma is megoszlanak a vélemények , a radioaktív sugárzás ügyében mendemondák keringenek. Majd ha a nagy térfogat ismét kisebb lesz, és a tégla „ visszahúzódik” eredeti méretére, megrepedhet a vakolat. A mi házunk 83-ban épült, rendes. De ez igaz lehet más téglákra is. A rendszerváltásig épült.


A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható! Napkoron eladásra kínálunk, egy tégla és szilikát falazatú, kb. Bontott nagyméretű pecsétes tégla.


Bontásból származó tégla ingyen elvihető. Gipszkarton impregnált. Szilikát festékkel festeném a lábazat szeletelt tégla.


Kérném a véleményét , a kültéri szigetelés anyagára és vastagságára és a födém. Kerítés, bárpult, grillező, építéshez kiváló. Kisméretü piros bontott tégla. Amennyiben ő rendben találja, kérje ki. Ki mit tud a gázszilikát falazóblokkról?


Valóban rádióaktív sugárzása van, vagy ez csak a salakbetonnál áll fent? Esetleg kamu az egész, nyilván a lakás levegőjében is van radon, maga az agyagcserép-, vagy agyagtégla is sugározhat, maga az alapanyag tartalmazza a sugárzó izotópot, de ez a gázszilikátnál hatványozottan érvényesülhet? Egy az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI) által készített magyarországi vizsgálat azt mutatta ki, hogy a forgalmas utak mentén álló gázbeton épületek lakásaiban magas volt a formaldehid koncentráció. Arról, hogy a gázbeton egészséges vagy sem, megoszlanak a vélemények. Ez az anyag kis mennyiségben.


De valójában ez lehet a különböző színek. A gázbeton megítéléséről egyébiránt alaposan megoszlanak a vélemények , ugyanakkor az Országos Környezet-egészségügyi Intézet, avagy az OKI legutóbbi felmérése alaposan alátámasztotta a negatív véleményeket, lévén a vizsgálatok kimutatták, hogy bár főként a forgalmasabb utak mentén, de a gázbetonból épült. Korábban nem igazán volt választási lehetőség, leggyakrabban vályog, szilikát , hagyományos kis tégla , vagy salakblokk volt a házak fő építőeleme. Később megjelentek a gázbeton és btégla , melyek az elődeikhez képest jobb szigetelőképességet és gyorsabb építést hoztak magukkal. Ha a falak anyaga tégla vagy kő vakolat nélkül, akkor szintén impregnálja le az Universal impregnálónkkal.


Ha vakolt, ne legye rajta diszperziós festék, azt szedje le, mert nem szellőzik. Semmiképpen ne diszperziós festékkel kenje a falat! Meszelve jó, vagy szilikát festékkel, mert ezek átengedik a párát! A válasz TÉGLA volt! Mi közvetlen kerestük meg az eladót (volt ismeretség a faluban) de az ingatlanosok hírdetéseiben is téglaépítésűként szerepelt a ház.


Birtokbavétel után nappal derült ki, hogy ez bizony nem tégla , hanem valamilyen szürke mozaikos mintázatú anyag! Mint később kiderült salakbeton. A rugalmas, téglából épült tégla a legkülönbözőbb csempe, amely oldalról figyelemre méltóan hasonlít a téglára.


Az ilyen termékek gyártási technológiája finom kvarchomok és speciális gyanták használatát foglalja magában, különféle pigmentek bevonásával, amelyek egy adott árnyékot adnak a terméknek. Felújító festékként is alkalmazható a régebben már mész- vagy ásványi festékkel festett felületekre. Kitűnő páraáteresztő képességű. Hogyan vághat egy darálót. A modern bolgár sokoldalú eszköz a különböző feladatok elvégzésére.


Különböző anyagok vágására használható: fém, fa, rétegelt lemez, természetes kő, habtömb, cinder blokk, burkolat és cserép, tégla , laminált, beton, sima és szerves üveg. Feldolgozásra kész, pasztaszerű, vizes műgyanta bázisú, fagyálló, lábazatot védő és dekorációs vakolat, finom- és középszemcsés változatban, gazdag színválasztékban. Olcsó PolicolorSzilikátVakolatalapozó Nemesvakolatok, díszvakolatok árak, akciók. Nyíregyháza és környéke építkezői számára. Patinás építőanyag kereskedés évtizedek óta az építkezők barátja.


Mielőtt belekez találkozzunk! Olcsó THERMOTEKKOLORSZILIKÁTDÖRZSVAKOLAT2mm25kg Nemesvakolatok, díszvakolatok árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések