2016. december 23., péntek

Üveghajlítás

A kémia korszakban tapasztalatokon és kísérleteken keresztül ismerkedtek a hetedikesek a környezetükben található anyagokkal. Vacuum source is standard vac. A méretre szabott üveg kemencében, acélformában helyezik, lágyulási hőmérsékletig melegítik. Az üveglap felveszi az adott formát, majd a vastagságától függően - visszahűtésre kerül. Fő szakterületünk az üvegmegmunkálás és gyártás.


A kezdetekben minden alapanyagot készre rendelve szállítottunk és szereltünk megrendelőink részére.

Horák Üvegtechnika - Méretre vágás, élcsiszolás, fazettázás, gravírozás, homokfújás, savmaratás, lyukkivágás, pántkivágás. A hőszigetelt, thermo üveg =Két esetleg három réteg üveg, légmentes összeragasztva. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja.


Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszóanyaggal rögzítjük az üvegekhez. Több mint éves üvegező szakmai tapasztalattal rendelkezem. Szlogene„Ha üveggel van gondja, jön a Góbéy megoldja. Tamerlán Üvegstúdió honlapján!


Rogyasztás, hajlítás, üvegmozaik ie:5A hellenisztikus időkben virágzott az üveg készítés.

Elterjedt az üvegmozaik, amit úgy készítettek, hogy üveg szálakat felszeleteltek és ezeket a kis keresztmetszeteket összeolvasztották, majd hajlították magas hőfokon. Ezekből tálak készültek, amelyek peremét egy üvegpálcával díszítették. Volt olyan is, hogy a. Amennyiben hajlítósablont kell készíteni, akkor óra alatt vállaljuk az üvegek hajlítását! Tiffany lámpák, Tiffany órák, Tiffany ékszerdobozok, mécsestartó.


Fiam Italia az üveghajlítás mesterei. Képzelje el, hogy tévét néz, és az ön előtti asztalon barátságos lánggal ég egy kandalló. Egy kilométer vastag kemény szikla, narancsszüret, üveghajlítás.


A Vinima saját gyártású hajlított üvegei mindenben megfelelnek a 21. Itt a Üveghajlítás mellet további termékeket és. Mizser Ferenc, Mizser Roland Plexi és üveg feldolgozás.


Szolgáltatásaink: üveghajlítás , üveg olvasztás, homokfúvás, Fusing üveg (azonos hőtágulású színes üvegek egy anyaggá olvasztása), egyedi üvegek készítése, épület üvegezés, sorozatgyártás. Lisec vágósor áll munkatársaink segítségére abban, hogy minden eddiginél gyorsabban és nagyobb mennyiségben tudjuk kiszolgálni Vevőinket. A Start Üveges Hungary Kft. Amennyiben saját elképzeléseit szeretné megvalósítani, ennek sincs semmi akadálya.


Segítünk a megtervezésében, illetve ha már konkrét tervet hoz azt is elkészítjük. A kis hajlított lámpa üvegtől a nagy hajlított kirakatig minden gyártunk és beépítünk. A képek között megtalálható üvegasztalokat hőálló fém sablonra hajlítjuk ,.

Bútorok, vitrinek, tetők, előtetők, válaszfalak, erkélyek, teraszok üvegezése. Asztallapok üvegből egyedi igény szerint. Rogyasztott üvegmunkák (fusing), üveghajlítás , üvegbútorok, rogyasztott üvegdekorok gyártása TÜKÖRPLEXIBŐL (hajlékony tükörből) raktárról rendelhetők dekorelemek, egyedi termékek, feliratokhoz betűk szobába irodába, szórakozóhelyre! Cégünk üveg és a hozzájuk tartozó fémszerkezetek gyártására és szerelésére szakosodott. Széleskörű szolgáltatásunk mindenféle üvegezési és a vele járó lakatos munkálatokra is kiterje kreativitásunkkal minden helyzetben találunk megoldást, a lehetetlent mi nem ismerjük Korunk modern technikája lehetővé teszi az üveg és a fém széleskörű felhasználását.


Azzal a céllal, hogy az addig szerzett tapasztalataikat és meglévő tudásukat kamatoztatva, ismereteiket tovább bővítve versenyképes árral, minőséggel szolgálja ki műanyagipari síklemezekkel, csövekkel, rudakkal és ezekből gyártott termékekkel a lakossági.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések