2016. december 23., péntek

Megsárgult szilikon fehérítése

A fehérítő szilikon esetében ammóniát, vizet és vizet is egyenlő arányban. Hogyan fehéríti megsárgult műanyag mosószer, hidrogén-peroxi fotó és videó. Mindez lehet az oka, hogy a műanyag vagy szilikon tok megsárgult , vagy raid. Megfelelő kezeléssel visszaállítható a megsárgult műanyagok színe. Megsárgult fehér ruhák, koszos sportzoknik, elszíneződött inggallérok?


Ne költs vagyonokat fehérítőszerre , és ne rohanj a tisztítóba sem, mert.

Ajánlanám az Iberia fehérítőt, elképesztően besárgult ruhákat mosott. Régen mondták nekem, hogy pl. Megszabadulni a sárgasággal Nem tudta a pontos receptet, távolítsa el a sárguló műanyag is nagyon problematikus.


Wnevű műanyag tisztítót. Fél literes flakon, a kerti bútoroktól a műanyag ablakkeretig, mindent letisztít! Nem is drága, 6ft körül van az ára, de tényleg nagyon jó még a besárgult műanyag papucsot is kifehéríti :) Nem klóros nem büdös.


Többféle receptet is említenek, illetve a használatát is leírják. Hogyan tisztítsam ki a besárgult szilikon tokot?

Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A mesterséges fehérítőszerek drágák, és sem az egészségedre, sem a környezetedre nincsenek jó hatással.


Az én szilikon tokom fehér, wc tisztítóval tisztítom, elég erős maró hatású de a toknak nem lesz baja, csak tiszta lesz :) A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. This feature is not available right now. Please try again later. Csajok szilikon ez lesz a paradicsom 148. Rész Magyarul barát sorozat.


Unsubscribe from barát sorozat? Eleged van a megsárgult , elszürkült fehérneműből? Hiába mosom, mégsem néz ki tisztának. Te is bosszankodtál már ezen? Ha azt szeretné hogy az.


Mennyire pompásan fest nyáron egy szépen lebarnult testen egy fehér felső vagy ruha! Az első pár alkalomnál, amikor belebújtok. De az idő előrehaladtával elkezdenek elszíneződni, előfordulhat, hogy a dezodorotok miatt besárgul a hónaljrészük, és azon tanakodtok, hogy menjen vagy maradjon a kedvenc holmi. Határozottan maradjon, és varázsoljátok vissza az eredeti.


A finom anyagok, például a csipke idővel megsárgulnak, és már nem tűnnek valami szépnek.

Az alsóneműk, és a fehér nyári blúzok nagyon hamar megsárgulnak, színt váltanak, azonban ekkor sem kell lemondanunk róluk. A szilikon felújító toll kinézetre egy egyszerű filctoll, de valójában annál sokkal több. Segítségével a megsárgult szilikont átszínezhetjük egy tollvonással.


Az átfestett szilikonról nem fog lepattogni a fehér festék és hosszú évekig olyan lesz, mintha újra szilikonoztunk volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések