2016. december 19., hétfő

Beléptető kapu

A MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) Termék-megfelelőségi ajánlással látta el a Procontrol ProxerNet, az intelligens épület szoftverrendszerét, a Proxer kártyaolvasót, a Workstar beléptető és munkaidő-nyilvántartó terminál családot, a ProxerGate és a ProxerPort beléptető kapuk termékcsaládját, vagyis behatolás ellen védő eszközeit. Személybelépés csak gyalogosan Nyitva tartás GPS koordináta I. Síkmágnes megoldás kifelé nyíló alumínium és műanyag ajtókra. Rádiós távirányítók.


Enter Xforgókapu. Optimális beléptető eszköz minden telepítési helyszínen, ahol fontos a maximálisan kontrollált beléptetés.

Ipari területeken, sportlétesítményekben, logisztikai parkokban vagy akár irodaházak, parkolók, hotelek, fürdők és egyéb elzárt területek kerítésébe építve is kényelmes, biztonságos beléptetést biztosít. Egyedi színű porszórt korrózióvédett vagy tüzihorganyzott acélból, illetve szálcsiszolt rozsdamentes acélból is. Kívánságlistára Összehasonlít.


A csomag tartalmazza a beléptető elektronikát, db kulcstartó beléptető kártyát, elektromos ajtózárat, tápegységet a kiléptető nyomógombot és az ajtónyitás érzékelőt. Kártyás és kódzáras Beléptető szett Mlogic RFID X1N18. Kapunyitó szaküzlet és bemutatóterem. Pontos, gyors és igényes kapunyitó szerelés.


Elektromos kapunyitó szett év garanciával.

Munkaidő nyilvántartás, munkaidő nyilvántartó szoftverek. Beléptető rendszerek, beléptető eszközök forgalmazása és telepítése. Az Anteus a beléptetőrendszerek specialistája.


Kiemelt szolgáltatásaink a beléptető eszközök, beléptető rendszerek fejlesztése, gyártása, telepítése, forgalmazása. BKK a 4-es metróhoz. Ezekre a már éves csúszásban lévő elektronikus jegyrendszer bevezetéséhez van szükség.


Bár egyelőre nem tudni, mindez. A beléptető kapu külső burkolata rozsdamentes acélból készült b. Irányjelzők gyárilag beépítve c. Opciósan egyedi szerelőfelületet. Forgókapuink és forgóvilláink garantálják, hogy a belépés engedélyezésekor – az adott ellenőrzési ponton – csak egy személyt enged át a beléptető rendszer.


Buyer shall purchase the equipment “as is”, in its technical condition viewed and learnt as set up in Seller’s building. Buyer shall disassemble, prepare for delivery, load onto transport vehicle and remove the equipment at its own cost and liability. Beléptető kapu : Az úszókapu a bejárat lezárásának egyik univerzális módja.


Nyitott állapotban a kapu szárnya nem foglal helyet a bejárat közelében, hanem a kerítés mentén - a föld érintése nélkül - csúszik. Az összes AIJGO teszter relé csatlakozóval rendelkezik, így minden fajta kapu nyitására alkalmas (Forgóvillás beléptető kapu , Lengőkapuk, stb.). A teszter egy kábellel csatlakozik a kapuhoz.


Minőségi ipari kapu , redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető , kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások.

Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi garázskapu, ipari kapu , gyorskapu, redőnykapu, kapunyitó, akadálymentesítés, klíma, riasztó, beléptető és biztonsági kamerák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések