2016. december 27., kedd

Huzatzár műanyag ajtóra

Ajtókilincsek és ajtózárak, biztonsági zárak, kapu kilincsek, kapuzárak, küszöbök, ablakzárak nagy választékával várjuk az érdeklődőket. Hevederzár szerelés műanyag ajtóra Bárhol is járunk Magyarországon, a műanyag ajtók alkalmazása nagymértékben elterjedt. Könnyű, szép, olcsó, méretei jól variálhatók, lehet alkalmazni kültéri és beltéri használatra is.


A műanyag ajtóban lévő zárszerkezetek hiába jó minőségűek és záródnak több ponton, a befeszítés ellen nem védenek, mert a műanyag a. A fa ajtóra , ablakra felhordott fedőlazúr megfelelő karbantartás mellett hosszú ideig képes megvédeni a kültéri ajtókat és ablakokat az időjárás viszontagságaitól. A fa nyílászáróknak csak kiváló festékrendszerrel és nagyon jó technológiával lehet hosszan tartó védelmet biztosítani. Az ablak, erkélyajtó és bejárati ajtó kivitelben készülő M-OC termékünket azoknak ajánljuk, akik régi, korszerűtlen nyílászáróikat szeretnék kicserélni egy modern, kiváló ár/érték arányú műanyag ablakra illetve ajtóra. Műanyag és fa ablakok és ajtók árai a Áron Ház Kft.


Kedvező árakkal várjuk vevőinket Érden és Budapesten a Méta utcai üzletünkben. Tekintse meg teljes nyílászáró árlistánkat. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az M-AC nyílászárót.


A videó sorozat további részeivel megmutatjuk a műanyag nyílászáró vasalatát kiegészítő elemeinek felszerelését valamint azok szabályos működését. Igyekszünk hasznos tanácsokat adni a hőszigetelt üveges ablakok, erkély ajtók működtető vasalatának, házilag is elvégezhető beállításaira, illetve karbantartására. Hasznos kiegészítője a huzatzár és a behúzó fül melynek segítségével a teraszajtó kívülről is becsukható.


Igény esetén az erkélyajtó a nagyobb biztonság érdekében felszerelhető átmenő kilinccsel és zárral is. Cégünk 0-Zárszerviz részlege sokféle tevékenységet és szakmát egyesít magában. Van segélyszolgálat (ajtónyitás és zárnyitás), javító és karbantartó része, van zárcserékkel, ajtó megerősítéssel, kereskedelemmel foglalkozó része, van tűzvédelmi része és van műhelyrésze, ahol a precíziós munka folyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések