2016. december 15., csütörtök

Bontott téglából épített konyhabútor

Konyha, étkező bontott téglából ? Ha tudo hogy a bontott tégla tetszik, de nem tudo pontosan mit is szeretnél belőle, kevés az ötlete akkor itt nézelődj ihletért! Bontott téglából épített konyhabútort szeretnénk, hol találok hozzá ötleteket? A tisztított téglákból készített konyhabútor a régmúlt varázsát hozza a lakásba. Hihetetlen, de erre is jó bontott tégla !

A hagyományos nyári konyha luxuskivitelű változata high-tech sütővel, hűtővel, mosogatóval és. Ytong téglából , vagy hagyományos téglából is falazni. Hogyan NE burkoljuk a falat bontott tégla szeletekkel? Azzal megsokszoroztuk a munkát, hogy nem töröltük le azonnal a téglaszeleteket.


Amikor még csak napos volt a ragasztó, egyszerű vizes szivacsos áztatással le lehetett szedni, de később már csak kefével, meg mindenféle kaparó eszközzel. Látjátok a téglafal közepén, a belső oldalán azt a sárga dobozt? Az az áram a főzőlapnak.

Itt már készen van a félsziget, bent van a mosogatógép, az alsószekrények korpuszai. Van a pultnak teteje és bent van a mosogatómedence is. A telek egészét téglából épített kerítés veszi körbe,. Azépített konyha az időtálló és tradicionális formákat kedvelők számára lehet remek választás. De melyek is a jellemzői ennek a stílusnak?


A körülbelül 5darab bontott téglából épített együttes munkanap alatt készült el, Cserépkályha, Kandalló, Kemence és Kerti Grill Készít. Az épített bútor túlsó oldala bárpultként funkcionál. Nyári konyha modernizálva. Legtöbben a konyhabútor beépítését tartják fontosnak, ám sok más esetben is. Időtálló, tradicionális formák kedvelőinek ajánljuk ezt a stílust.


Mindezt kialakíthatjuk téglából , sőt használt téglából. Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla, sóder és jókedv. A kertlap tanácsa szerint először találd ki, hol szeretnéd építeni, merre menjen, milyen vonalvezetéssel. Téglából készült konyhabútor ? Az érdekelne, hogy a tetején a munkalapot, illetve benne a polcokat mi tartja, milyen megoldással lehet megcsinálni, ami tartós?


Ajtók nem lesznek, azt nem akarunk, max függöny, vagy azt se.

Parasztház (autonóm családi ház) építése öko anyagokból. Szeletelt téglafal cm-es szeletekből! Már meglévő betonpincébe kértek boltívet. Sok kertben találhatunk téglából épített , téglakötésben rakott utakat, amelyek az agyagtéglák meleg színárnyalataiban tündökölnek. Szép kontrasztot képeznek a zöld lomb üdén friss és a virágok élénk, tarka színeivel.


A téglák eltérő színárnyalata és azok mintába való elrendezése végtelen variációs. Az irányzaton belül is többféle változat létezik, illetve mondhatjuk azt, hogy majdnem minden stíluson belül lehet ilyen konyhát is létrehozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések