2016. december 19., hétfő

Amerikai bejárati ajtók

Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. A bejárati ajtók rendelhetők szabvány, illetve személyre szabott méretekben éppúgy.


Fa beltéri ajtó választékunk Egy beltéri ajtó ma már nem pusztán funkcionális, hanem nagyon fontos dekorációs elem is a lakásban, fontos hogy harmóniában és összhangban álljon a belső bútorzattal. Ablakok, ajtók és egyéb nyílászárók gyártása, forgalmazása, beépítése. Beltéri ajtó a Dekorától! Ne pazarold az időt, kattints, mi pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged! Páratlan beltéri ajtóstúdiónk mindenkit levesz a lábáról!


A beltéri ajtók mint nevükből is adódik kizárólag csak beltérbe valók. Két típusát tartjuk, az egyik kapható bejárati ajtó fajta a műanyag a másik pedig az acél. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja! A festett beltéri ajtók is rendelhetőek egyedi méretben.


A gyártási idő 3-hét közé tehető. Rendelés előtt érdemes ingyenes állapotfelmérést kérni a pontos méretezés érdekében. A ház dísze a bejárati ajtó Egy szép ajtó a ház és egy emelt szintű lakáskultúra névjegykártyája. Személyre szabott külsőt kölcsönöz a háznak. Az ajtók megjelenésükben sokfélék lehetnek, egyszerűek és így visszafogottak vagy markánsak és ezáltal hangsúlyosak.


Dekorcsíkos a jobb láthatóság miatt egy Wenge beltéri ajtón mutatjuk be. Cégünk több nyílászáró márka képviseletét látja el a Dél-Budai régióban. Ilyen a PREMIER Ablakrendszerek KÖMMERLING prémium műanyag és luxus fa-fa-alu nyílászárói, a REHAU műanyag ablakai, erkélyajtói, műanyag bejárati ajtói, a FENSTHERM VEKA és PANORAMA profilból készülő A kategóriás nyílászárói, az ACTUEL gyönyörű kidolgozású borovi fenyő fa. Bejárati ajtók - válassza a legmegfelelőbbet. Hogy milyen is a tökéletes?


Legyen időtálló, időjárási körülményeknek ellenálló, hőszigetelő, biztonságos, ugyanakkor ízléses. Az, hogy ezeket a kritériumokat figyelembe véve anyagi. Amerikai feltolható és tolóablakok, toló teraszajtók MŰANYAG TOLÓPANELES NYÍLÁSZÁRÓK, PRAKTIKUS ABLAKOK Többféle színben rendelhető: aranytölgy, mahagóni, mogyoró, sötét tölgy, csokoládébarna.


Legfőbb jellemzői, előnyei: Helytakarékos Alak- és színtartó PVC profil Kiváló hő- és hangszigetelés Könnyen tisztítható Hagyományos formavilág, korszerű. Maximális felkészültség. Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. Fa bejárati ajtóink a különböző vásárlói igényeknek megfelelően, két féle anyagvastagsággal készülnek: Fa bejárati ajtóink vastagsága-mm-es gumitömítéssel rendelkező perem kialakítás illetve mm Polifoam szigetelés a fabetétek között. Az ajtóhúzó korlátok alkalmazásával az ajtók nyitása és csukása könnyíthető meg.


Amerikai bejárati ajtók

Olyan esetben javasolt alkalmazni, ha az ajtó nagy forgalmat bonyolít, valamint, ha ajtóbehúzó-becsukó kart is használunk az ajtó záródása végett. A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét. Az érvényes jogszabályok alapján tárolhatunk olyan sütiket a böngészéshez használt eszközén, amik létfontosságúak a weboldal működéséhez. Egyedi műanyag ablakok, ajtók akkor mi vagyunk a megoldás, ajtó ablak, erkélyajtó csere akár nap alatt. Nyílászárók széles választékát kínáljuk vevőinknek.


Zajtalan harmonika ajtó. Dupla görgős felfüggesztéssel, teli és ablakos kivitelben. Falnyílás esetén fatokot, küszöböt is készítünk. Extra méretben is (nagy méretű nyílás, vagy térelválasztás).


Harmonika ajtót boltíves falnyílásra is szerelünk. Redőny, reluxa, szúnyogháló. Egyedi, fa bejárati ajtók az Ablakvártól! Hörmann név egyet jelent a minőségi t. Műanyag bejárati ajtóinkon a műanyag ablakra jellemző pozitív tulajdonságok mellet nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra. Esztétikus panel választékkal - tele, üveges, osztott -, egy és kétszárnyú kivitelben készülnek, több színben.


FELMÉRJÜK - GYÁRTJUK - BONTJUK - BEÉPÍTJÜK - EGYEDI MÉRETBEN IS! A műanyag bejárati ajtók típusai. MDF beltéri ajtókat utólag is be lehet szerelni, akár az építkezés utolsó napjaiban, a költözés előtt pár nappal.


A két fő csoport a befelényíló bejárati ajtó és a kifelé nyíló bejárati ajtó. A befelé nyíló bejárati ajtó esetében nyitáskor, az ajtó szárny a beltér felé nyílik, míg a kifelé nyíló kivitel épp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések