2016. december 9., péntek

Ablakcsere télen

Ablakcsere télen

Mi a valós akadálya? Miért él ez a kép a fejünkben, hogy a téli időszak nem alkalmas ablakbeépítésre vagy ablakcserére? Talán, a régi hideg telek miatt, vagy azért, mert ablakcsere estén akkor.


Ablakcsere télen

A tető és a falak szigetelése mellet nagyon fontos lépés az ablakcsere. Egy jól kiválasztott műanyag ablak és egy szakemberek által végrehajtott ablakcsere nagyon jó befektetés. Mindezek ismeretében bátran ki lehet jelenteni, hogy az ablakcsere télen is elvégezhető, csupán a körülményekhez kell alkalmazkodni.


Ha felkészült és tapasztalt szakembereket bízunk meg a munka elvégzésével, az esetben semmilyen félnivalónk nincs. Ezért bátran ajánlható a téli ablakcsere , hiszen ezekben az időszakokban. Vagyis az ablakcsere télen is ugyanolyan gördülékenyen zajlik, mint tavasszal, nyáron, vagy ősszel, annyi különbséggel, hogy a munka befejeztével nem a tavaszi fesztiválra, vagy a strandra megyünk, hanem hóembert építeni. Tévhit, hogy télen nem lehet ablakot cserélni.


Ablakcsere télen

Ablakcsere télen Sokan azt gondolják, hogy télen nem lehet ablakot cserélni, ez azonban tévhit! Az is tévhit, hogy több napig tartó folyamatról van szó. Téli ablakcsere esetén sem kell attól tartani, hogy kihűl a jól befűtött épület, hiszen szakembereink helyiségről-helyiségre végzik a szerelést.


Sokanközülünk úgy gondolják, hogy télen az ablakcsere lehetetlen. Nyílászárót cserélni télenis lehet, csak a beépítő csapatnak tudatosan egyesével kell a réginyílászárókat kibontani, az újakat a -kevesebb hőveszteség miatt- egybőlbeépíteni. Visszajelzések korábbi munkáinkról: “Elképesztően gyorsak voltak.


A régi ablakaink nagyon zajosak és huzatosak voltak, ezért kértünk meg egy céget hogy cseréljék le őket. Azt mondták, hogy 1. A másik ok általában, hogy a munkálatok alatt kihűl a lakás és ez jelentősen megnöveli a fűtésszámlákat. A téli hideg időben ugyanúgy elvégezhető az ablakcsere , mint az év bármely más időszakában. Az ablakcsere azonban télen is előnyös lehet.


Ilyenkor a különbség csak annyi, hogy a beépítésnél hidegben is. A télen történő ablakcsere ugyan olyan hatékonyan elvégehető mint máskor. Panellakás ablakcsere : Panellakás ablakcsere esetében az ablakcsere általában gyors, többnyire egy napos folyamat. A tok falból történő kibontása során nem keletkezik annyi törmelék, mint egy téglaépítésű ház esetében, mivel a panelek vékonyabb vakolattal rendelkeznek.


Ablakcsere télen

Ennek köszönhetően elkerülhető a fal utólagos. Sokan félnek a télen történő ablakcserétől. Ez egy örök dilemma. A különbség csak az anyagfelhasználásban és a munka ütemezésben van. Míg nyáron egyszerre.


Nagy jelentősége lehet télen , ugyanis így sokkal kevesebb a. A téli vagy kora téli időszakban esedékessé vált ablakcserét sokan visszautasítják, mondván kihűlhet a lakás a beépítés időtartama alatt, esetleg nem fognak megfelelően megszáradni a szigetelőanyagok, kötőanyagok. Téli időszakban is ugyan úgy elvégezhető az ablakcsere , mint bármely más. Redőny, Ajtó- Ablakcsere. Cégünk több mint 10-éve foglalkozik árnyékolás technikával és áll a lakosság szolgálatában.


Termékeinkre teljeskörû garanciát vállalunk. Továbbá vállaljuk minden típusú árnyékolás technikai szerkezetek és berendezések javítását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések