2016. december 21., szerda

Mészkő párkány tisztítása

A mészkő ablakpárkányok legtöbb esetben a kő őrleményéből kötőanyag hozzáadásával. Ugyanis ha a párkány tisztítására nem figyelünk oda, az könnyen. További termékkategóriák:.


A gránit, a márvány és a mészkő , ablakpárkány kitűnő fizikai jellemzői és. Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez.

Találatok száma: 1. Márvány,- és mészkő burkolat ápolása, tisztítása A természetes kőburkolatok kényességétől, - mint a márványok és mészkövek - nem kell félni. Tudni kell, hogy mivel tisztíthatjuk, ápolhatjuk őket, és egy életre kiszolgálnak. Ennek tulajdonságai a természetes mészkővel megegyezőek, ezért előfordulhat, hogy a kész párkány színe eltér a mintától, rajta különböző rajzolat- és árnyalatbeli eltérések láthatóak.


Savra érzékeny felületek: mészkő , márvány, mészhomoktégla Ezen felületek tisztítása lúgos tisztítószerrel lehetséges a felület megóvása érdekében. Tisztításukra használjunk például Szilintex Smiling House Sírkő tisztítót. Az ablakpárkány, könyöklő párkány gyártása.

Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek év múlva is mintha új lenne Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is eredményes lehet? Tudom kedves Olvasó, hogy az Ön szeretteinek síremléke nem ilyen elhanyagolt, de azt is tudom, saját tapasztalatból, hogy igen nehéz megőrizni azt eredeti szépségében.


A párkány aljára tegyünk purhabot (figyeljen oda, hogy ne használjon egészségkárosító anyagot), ez fogja majd rögzíteni a falnyíláshoz. Ez ragasztós hab legyen, ami nem dagad meg és nem nyomja fel a párkányt. A purhabozás lényege, hogy teljesen szétterüljön, így megadja a kellő rögzítést és szigetelést.


Süttői mészkő ablakpárkány jellemzői: Magyarországról származó, bézs színvilágú, szinte teljesen homogén édesvízi mészkő. Mattcsiszolt vagy polírozott megmunkálással, hossz-vágott (travertin), vagy keresztbe vágott (márványmintás) kivitelben elérhető. Minőségi magyar termék. Párkány típusok: Belső ablakpárkány.


Külső ablakpárkány. A mészkő üledékes kőzet, a keletkezés körülményeitől függően szerkezete lehet tömött, likacsos vagy apró gömbös. Gyakran fellelhető bennük kagylók, csigák vázai és ezek a kövületek egyedivé és különlegessé teszik a mészkövet, aminek alapjában véve is kellemes meleg színei vannak. MELLY GREY mészkő ablakpárkány jellemzői: Igazán egyedi, sötétszürke mészkő ablakpárkány. Nagyon elegáns megjelenésű mészkő burkolólap, mely garantáltan felhívja a figyelmet magára.


Színe sötétszürke, helyenként kisebb, világos színfoltok tarkítják a hátteret, néhol természetes barna rajzolatok lelhetőek fel.

Alaposan és problémamentesen eltávolítja a korom-, por- és egyéb lerakódásokat, madárpiszkot, levél- és virágmaradványokat a sírkövekről és emlékművekről, amelyek anyaga természetes- vagy műkő, mint pl. Fa felületeken is alkalmazható. Kiválóan végezhető vele pl. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit. A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag.


Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Akciók - Kérjük tekintse meg legújabb akcióinkat - sírkő készítést az ország egész területén vállalunk - sírköveinket mindig az Ön igényeit figyelembe véve gyártjuk. A színek és a formák variálhatóak!


Sírköveinket kamatmentes részletre is megvásárolhatja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések