2016. december 12., hétfő

Autó üléshuzat trikó

Több, mint méretpontos üléshuzat minta közul választhat. Kínálatunkban még trikóhuzatok, univerzális huzatok is megtalálhatóak. Olcsón és egyszerűen óvja meg kocsija kárpitját a kopástól a könnyen felszerelhető univerzális trikó üléshuzatokkal. Az univerzális kialakításnak hála felszerelhető bármely autó típusba legyen ez személyautó vagy terepjáró.


Ha Ön autója eredeti kárpitját a lehető legegyszerűbb és legköltségkímélőbb módon szeretné megóvni, válasszon trikó üléshuzatot!

Webshopunkban és budapesti Üzletünkben óriási kínálatból válogathat, ráadásul a színek tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie. Többek között választhat: Fehér, Kék, Piros. Az egyik legkedveltebb üléshuzat típus, ugyanis nagyon könnyű felrakni, kellően védi az autó üléseit, továbbá kényelmes, esztétikus és nem utolsó sorban olcsó. Az általunk forgalmazott trikó üléshuzatok prémium minőségű vastag pamut anyagból készülnek, magyar gyártó által.


Nem töltődnek fel statikusan és az. Egyedi belteret adó, univerzális autós üléshuzatok, üléshuzat szettek-garnitúrák, trikó üléshuzatok és ülésvédők, fűthető ülésvédők, ülésfűtés széles anyag és színválasztékban, komfortérzet növelő, hátsó ülésekre osztható és oldallégzsák kompatibilis verziókban is, pénztárca kímélőtől a prémium kategóriás darabokig! A praktikus üléshuzat szabása megkönnyíti a huzat cseréjét, egyszerűen rögzíthető, könnyen levehető és feltehető.

Autó üléshuzat cseréje. Ugyanakkor olyan színű és mintázatú, amelyen nem látszik meg minden szennyeződés azonnal. Fontos, hogy könnyen mosható és nehezen gyűrődő legyen. Válassza ki az autó márkáját, valamint az üléshuzat modeljét, az LCA Automotive pedig kézbesíteni fogja az egyéni üléshuzatot. Vásárlás: Üléshuzat árak, eladó Üléshuzatok.


Akciós Üléshuzat ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Üléshuzat termékek, Üléshuzat márkák.


Választható hímzésekkel, autómárkák logoival vagy egyedi felirattal, az ár két első. A felhelyezésről olvashat webáruházi leírásainkban vagy kérhet segítséget kollégáinktól is a vásárlás során. Fontos tudni, hogy a fent említett üléshuzatok moshatóak. Trikó üléshuzat - Vásároljon kedvező áron, minőségi termékeket a Z-shops.


Ez a trikó formájú üléshuzat igazán kényelmes viselet autód számára. Kényelmes, hiszen hasonló társaitól ellentétben nem tartalmaz műszálat, 1 pamutból ( tiszta pamut, pamuttal borított elasztán) készül. Válassza ki alul az Önnek megfelelő üléshuzat kategóriát, legyen az méretpontos üléshuzat , normál vagy betétes trikóhuzat és nézze meg széles kínálatunkat.


Trikós autó üléshuzat Vastag pamut Prémium minőség Nagy méret, nem a tömegével gyártott áruházi típus!

Méretpontos, típusra szabott üléshuzatok gyártása. Jó minőségű import anyagokból, autógyári textilekből. Több éves gyártási rutinnal rendelkezem.


A méretpontos üléshuzat : azt jelenti, hogy az üléshuzat az eredeti kárpit minden alkatrészét eltakarja, pontosan követi a gyári fazont, lehetőség szerint a gyári varrási vonalakat is. Univerzális 2db-os trikó üléshuzatAnyaga pamut és PE, az alja bolyhozott, színe kék. Prémium minőségű méretpontos autós üléshuzat és trikóhuzat minden autótípusra közvetlenül a gyártótól. Ezzel pénzt és időt is megtakarítunk, mert nem kell az eredeti kárpit tisztítására költeni.


Belső autófelszerelések, Üléshuzatok, trikó huzatok, webáruház, webshop Több ezer fajta autófelszerelési és autóápolási termék, személyes átvételi lehetőséggel vagy akár kiszállítással is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések