2016. december 12., hétfő

Hársfa tüzifa eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad. Tüzifa Akác Ára Budapesten és Pest Megyében.


Készleten azonnali szállítással 1. Big-Bag zsákos akác tűzifa ömlesztve.

A megvásárolt tűzifa elszállítása a vevő feladata, az erdőgazdaság nem vállal fuvarozást de igény esetén. Feliratkozás az eladó termékeire. A képeken láthaó adag, a zöme hársfa , idén januári vágás. Vásárlás – hárs tűzifa talán egy köbméternyi.


Kamiontételben méteres kemény tüzifa eladó. Eladó méteres és 6-11cm vastag ( vékonyabbik végén mérve ) akác karámfa. A készletről, szállításról és a további termékekről érdeklődjön telefonon.


Keményfa tüzifa : Gyakorlatilag a tüzifáknak két nagy csoportját különböztetjük meg, a puhafát és a keményfát.

A puhafa kategóriában olyan fajták vannak, mint pl. NYÁR, amely tüzelésre kevésbé használható, és még az egyre jobban terjedő KŐRIS is csak félkeményfa, a keményfák közé pedig az AKÁC, TÖLGY, BÜKK, CSER, GYERTYÁN fajtákat soroljuk. Eladó olcsó tüzifa Erdélyből Magyarországon.


Magas hőfokú, jó minőségű tüzelésre alkalmas fa. Eladó kemény lombos tüzifa Aszalón ( tölgy) tekézve és hasogatva! Rendelés felvétel a hét bármely napján órától - óráig az alábbi telefonszámokon.


Amennyiben kérdése lenne a tüzifa megrendelésével, szállításával, árával vagy esetleg szeretné ingyenes tüzelési szaktanácsunkat kérni, akkor írjon nekünk egy üzenetet és mi rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Vásároljon még most olcsóbban tüzifát! Olcsó Akác tűzifa, most házhozz szállítva!


A tüzifa vásárlásakor mindig kézhez adjuk a NÉBIH tájékoztatóját: km felett plussz fuvardijat számolunk fel ! MJ, ami alig marad el a kemény tüzifák fűtőértékétől (tölgy, bükk, gyertyán). Az akác tüzifa fűtőértéke 14. Ezen felül az akácnak további előnye még, hogy fülledésre nem. Vastag kemény tüzifa ingyenes házhoz szállítással – használt. Használt tüzifa eladó Baja.


Ha a hagyományos fatüzelés híve, jöjjön hozzánk a kazánba valóért! Jó minőségű fakalodás tüzifa már nálunk is kapható!

Hársfa gyógyhatása. A kislevelű, és nagylevelű hársfa neve is mutatja, hogy egyiknek kisebb, másiknak nagyobb a levele. A kislevelű hársfa a levélér zugaiban rozsdavörös, a nagylevelű hársfa leveleinek a főér zugaiban fehéres szőrzete van.


Mindkét hárs fajtának virágai mint tiliae flos képezi a drogot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések