2016. december 20., kedd

Csőtermosztát keringető szivattyúhoz

Könnyen telepíthető új, valamint már meglévő rendszerekbe is. A csőtermosztátok padlófűtés vagy melegvizes cirkulációs szivattyúk vezérlésére a legjobb és biztonságos megoldást jelentenek. Rendelje meg most a kontakt érzékelős, kapillárcsöves merülőhüvelyes vagy sima merülőhüvelyes változatból az Önnek legmegfelelőbbet!


Technikai kérdésben segítünk! EUROSTER vezérlő a fűtési rendszer keringető szivattyújának vezérlésére alkalmazható analóg szabályzó. A fűtési szivattyú vezérlő egy egyszerűen kezelhető mikroprocesszoros vezérlés.

Azt gondolom, hogy jól kötöttem be,de. Egypólusú, zárt kivitelű. A csőtermosztát bekötése , hogy készül és veszélytelen -e elpusztult hosszabbító kábelt felhasználni. A Cewal csőtermosztát feladata, hogy a csőhőmérsékletet érzékelve a szivattyú működését vezérelje.


A vezérlés egy univerzális mikroprocesszoros szabályzó, amely grafikus kijelzővel rendelkezik. Fűtési rendszer keringető szivattyújának vezérlésére alkalmas. A vezérlő feladata a szivattyú bekapcsolása, amikor a hőmérséklet eléri a kívánt fűtési víz hőmérsékletet, valamint kikapcsolása, ha kihűl a kazán.


Csőtermosztát A C és az 1-es vagy a 2-s csatlakozóra kell kötni a vezetéket, attól függően, hogy mikor akarod hogy kapcsoljon. Köss rá egy lámpát és megláto de ha van egy szakadásjelző műszered azzal is kísérletezhetsz.

Csak feleslegesen bonyolítaná ugyanis a hőkapcsolók 5-10A-es kontaktokkal készülnek. Ezzel az árammal nem fog beégni neked a hőkapcsoló. Mellesleg egy egyszerű hőkapcsoló annyiba kerül mint egy mágneskapcsoló.


Az a bekötés akkor volt, amikor azt hittem, hogy a csőtermosztát működni fog az elhelyezett ponton az előremenő csövön, de nem működött, mert a melegedő víz nem jutott és az álló szivattyú után és így nem tudott kapcsolni a csőtermosztát , viszont a kazán elkezdte forralni a vizet a kazántestben. BRH Wcsőtermosztát fűtés vezérlésére. A kazán termosztát alkalmas kazánok keringető szivattyúinak vezérlésére. Ha a hálózati 2V megszűnik, az elkó miatt a relé 3-mp-ig még behúzva mara ha elejt kapcsolja az invertert a szivattyúhoz. Hétfőn megrendelem az invertert.


A töltőt a jövő héten csinálom meg. Köszönöm a tanácsot, és a tippeket a többieknek is. Cégünk sokféle szivattyú (önfelszívó szivattyú,ásott kút,centrifugál szivattyú,házi vízmű, búvár szivattyú, cső szivattyú,stb.) szivattyú alkatrész forgalmazásával foglalkozik. Keringető szivattyú - Gyakori kérdések a témában.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Több száz szivattyú és szivattyú kiegészítő raktárról! Szakértő ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek a legmegfelelőbb szivattyú vagy kiegészítő kiválasztásában.


Megbízható gyártók termékei, gyors és akár ingyenes szállítással. Rendelését telefonon és e-mailben is leadhatja.

Kattintson ide, mindíg szívesen látjuk! Vezérlő, termosztát és kazán kiegészítő termékeinkkel számos gyártótól kívánunk hasznos és költséghatékony megoldásokat adni vevőink részére meglévő vagy új gáz-, illetve vegyestüzelésű fűtési rendszeréhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések