2016. december 26., hétfő

Biztonsági ajtó szerelés

Nem tudom, hogyan lehetne jobban összefoglalni: Azt kaptam, amit kértem. Nagyon köszönöm azt a minoséget, azt a profi hozzáállást, mely a hozzánk beszerelt ajtóban csúcsosodik ki. HiSec ajtó nyitása szakszerűen kiszállással zárszerelő bevonásával.


A kínai biztonsági ajtók zárnyitását, ajtónyitását csak szakemberrel végeztesse, így maximum csak a zárbetétet kell utána cseréltetni. Hívja ügyfélszolgálatunkat, éjjel-nappal a rendelkezésére állunk, ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere.

A régi ajtó kiszerelése épülettől, ajtótípustól függően, lehet perc, de lehet akár 1-óra is. A régi ajtókeretet elvágom általában derékmagasságban, ez után pedig a régi ajtókeret befelé feszítésével kiszedem a helyéről, ha nincs semmi vezeték vagy kábel az ajtókeretbe. Amennyiben csak a betétet ( ajtó és beszerelés nélkul) szeretné vásárolni, annak a listaára: 13. Az ajtó beszereléssel egyidőben megrendelt betét ára: 6. Bejárati ajtó lehet kétszárnyú, lehet az ajtóhoz beszerelni oldal és felülvilágítót.


Lehet toló vagy toló-bukó is a bejárat. Egyedi méreteket is gyártunk. Bontás-cserét, beszerelést is vállalunk.

Bejáratunk ajtaja: Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Hisec ajtó zárcsere a biztonság kezdete Bejárati biztonsági ajtó alsó ,kilincsnél lévő zárszerkezete több ponton tartja a tokban az ajtó lapját. Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni. Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy biztonsági ajtóinkat (HiSec biztonsági ajtók , Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel az ország egész területére, szerződött futáraink rövid.


Biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban! Minden mozgó alkatrészt tartalmazó termék, így egy zár, vagy biztonsági ajtó is időszakos karbantartást igényel. Ezzel elkerülhető egy esetleges kellemetlen szituáció, amikor nem fog nyílni az ajtó.


Ezt a karbantartást – igénybevételtől. A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba? Alapvetően két dolog kell: csend és idő. Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat.


Online rendelés és webáruház itt! A biztonság kiépítése szempontjából az arra legmegfelelőbb anyag kiválasztásával és a pontos beszereléssel érhetjük el a maximális védelmet a helyiség, a lakás vagy az iroda, nyaraló, tároló számára,úgy hogy illeszkedjen a környezetébe. Ajtónyitás, biztonsági ajtó szerelés. Becsapódott az ajtó ?

Ne essen kétségbe, hívja szakértő kollégánkat, aki rövid időn belül a helyszínre érkezve orvosolja problémáját. A technika előre haladtával a mai több ponton záródó biztonsági ajtókhoz már nem elegendő egy egyszerű szerszámkészlet. A nyílászárók érdemi betörésvédelme, az adott ajtó , vagy ablak befeszítésének megakadályozásával kezdődik. HEVEDERZÁR SZERELÉS - BIZTIBUK. Zárszervizünk fő tevékenysége a betörésvédelem, amelynek ár-érték arányban a legalkalmasabb eszköze a hevederzár.


KÍNAI BIZTONSÁGI AJTÓ. A hevederzár a legjobb és leggyorsabb biztonsági megoldás az ajtó megerősítésére. Ez akár egy munkanapon belül is kivitelezhető. A zárnyelvek két kulcsfordítás alatt mindkét oldalon cm-ert mennek ki a zárszerkezetből.


A pontos méretezés, az előrelátóság, továbbá az elképzelés nagyon fontos egy ajtógyártó szakember számára, mert neki, a röntgen szemeivel, már látni kell előre a még le nem gyártott ajtót, beépített állapotában. A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Országos beépítés és szállítás! Kale török biztonsági ajtózárak.


Ahhoz, hogy egy biztonsági ajtót beépítsünk, az ajtó tokja körül oldalanként és az ajtó tetejénél minimum 1-centiméteres elhelyezési hézagot kell hagynunk, hogy a beépítés végeztével az elhelyezési hézagba fújt szigetelőanyag (purhab) meg tudjon dagadni, továbbá kitölthesse az ajtó tokja és a fal közti hézagot. HiSec acél bejárati ajtó panel és tégla házakba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések