2015. október 16., péntek

Tetőablak győr

Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Győr , Külső Veszprémi út 17. Kedvező árú magyar gyártású tetőablak fényzáró rolók és külső hővédő rolók tetőtéri ablakokra. Tetőablak beépítés és csere 15. Konfigurátorunk használatával megismerheti termékeinket és pár lépésben megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő tetőtéri ablakot és a hozzá tartozó kiegészítőket.


Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból.

További feltételekkel kapcsolatban kérjük e-mail-ben tájékozódjanak. Várjuk további viszonteladók és szakemberek jelentkezését. A Tetőcentrum Magyarország Kft. Fennállásunk alatt több mint millió mtetőfedő anyagot, több mint millió mtető- és alátétfóliát és több mint 50.


Töltse ki online űrlapunkat és műszaki vezetőnk felkeresi Önt otthonában, hogy egy ingyenes állapotfelmérés keretében megbeszéljék, milyen megoldás illene legjobban az Ön elképzeléseihez és az ablakok, helyszín adta lehetőségekhez. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Mennyi a tetőablak ára használtan?


A nyílászáró termékcsalád legnagyobb szelete az ablak.

Az építőipar fejlődését meghaladva az ablakok anyagaikban, az ablakgyártás technológiájában és nem utolsó sorban az ablakbeépítés módszereiben sokat változott, fejlődött. Nyílászárók minőség függőknek. A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk. Kaposvár) Befedlek Bt. A nyugat-dunántúl máig egyik meghatározó faipari vállalata.


Cégünknél több évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökök,mesterek és technikusok tevékenykednek a termékeken, ügyfeleink megelégedettségére. Születésnapra, esküvőre, nászútra, baráti, üzleti találkozóra, leány- vagy legénybúcsúra, partykra, szalagavatóra, vagy bármilyen nemes alkalomra. Szenzációs áron kínáljuk az ár érték arányban verhetetlen OPTILIGHT ECO, VK, TLP tetőtéri ablakunkat, mely tetőablak márkák vezérképviselete vagyunk. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ablak, ablakok a legjobb áron!


Műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott termékre vagy termékekre árajánlatot készítünk, mely minden esetben ingyenes. Először Veszprémben, majd Győrben építettük fel bemutatótermünket, melyet mindkét helyen „ÉPÍTKEZŐK HÁZA” néven ismerhetnek a vásárlók. Cégünk kizárólag tetőtéri ablakok beépítésével, cseréjével, tetőablakok javításával és szervízelésével foglalkozik.


Megbízható, Velux Kft által elismert és ajánlott beépítőmesterekkel dolgozunk. Rockwool Multirock szigetelés akciós áron, amíg a készlet tart. Mind tetőtér szigetelésére szarufák közé,mind padlástér szigetelésére födémre,mind gipszkarton válaszfalakba tökéletesen alkalmas.


Jó szigetelőképesség,alaktartósság,nem éghető.

Velux tetőtéri ablakok, roletták és burkoló keretek. Az eredeti tetőtéri ablak egyedülálló felső nyitószerkezettel, mely ezentúl az alaptípusnál is tartalmazza a beépített szellőzőnyílást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések