2015. október 16., péntek

Távirányítós csomagtér nyitó

Csomagtér nyitó motor , húzóCsomagtér nyitó húzó – motor. Beépítésével a csomagtér ajtó gombnyomással nyitható,vagy használható távirányítós központi. Elektromágneses ajtónyitó jellemzői: – Maximális húzótávolság : 13. Olyan autók esetében ahol a csomagtér az ülés oldalán lévő karon keresztül.


Ezzel a csomagtér nyitó elektro mágnessel, a riasztó, központi zár távirányítójáról.

Bovden segítségével, riasztóról, központi zárról, vagy gombról működtetve kipattintja a csomagtér. Pageres személyhívós. Figyelem nem minden autóba beszerelhető!


A csomag tartalmaz db húzó motort, szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és kábelköteget biztosítékkal. DIY Hammer Assembly of Powerful Homemade Airgun for Single Shoot New Creative DIY - Duration: 7:21. Távirányítós a nyitás , ám kulcsos az indítás.


A csinos és gyors Ignis könnyen elmanőverez a szűk városi utcákon.

Az 50:arányban megosztott hátsó ülések a csomagtér felől is. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt, meg kell adnia a modellt, a gyártási évet. Relék - Relék és kontaktorok - Széles termékkínálat a Transfer Multisort Elektronik-nál. Leírás: BMW 3-AS SOROZAT Ekombi csomagtér ajtó üveg nyitó , zár Használt, kiváló minőségű bontott autóalkatrészek, alacsony árakon.


Minden alkatrészre beszerelési garanciát adunk. Szállítás rövid határidővel az ország egész területén. Kosár termék termék termék. Vásárlás: Központi zár árak, eladó Központi zárak. Akciós Központi zár ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Nekem már éve nem működik se a műszerfali csomagtér nyitó gomb, se az ami az autó kulcsán van. Tönkrement volna a nyito mechanika, vagy valami elektromos bibi? A szörnyeteg Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, s rátörnek a hörcsög görcsök.


MPI csomagtér ajtaját nem tudom bezárni távirányítóval. Korábban a központi zár nyitásakor miután a csomagtér ajtót felnyitottam a csomagtér kárpitja alól furcsa, nyikorgó, ciripelő hang hallatszott.

Ez megszűnt és rá néhány napra (lehet véletlen egybeesés) a zár egyik pillanatról a. Website Review of kozponti-zar. Autóriasztó ( távirányítós autóriasztó), Egyéb alkatrészek kiegészítők, Autóalkatrész, Motorolaj olajshop és autóalkatrész webáruház. Az olajshop webáruház széles olaj- és alkatrészkínálattal rendelkezik. Az Olajshopnet a Depo-Autóalkatrész Kft online boltja. Autó csomagtér nyitó elektromágnes Elsősorban olyan autóknál ajánlott, ahol gyárilag utastérből karral felpattintható a csomagtér ajtó, egyéb esetben érdemes vásárlás előtt kikérni a beszerelő szerviz tanácsát.


Részletek, további információk, árak megtekintéséhez és megrendeléshez lépjen be itt a webáruházba! Tegnap megjött a vezérlő, az irányjelzők bekötése, csomagtér nyitó motor szerelése, áram a vezérlőnek, szóval amiket előre tudtam, megcsináltam. Nem volt sok időm tegnap, így csak gyorsan összedugtam mindent, de a lényeg látszik, tökéletesen működik. Nyit-zár távirányítóval és kulccsal is, a megfelelő gombbal a. Utángyártott riasztó és távirányító házak.


Tuning lámpa, Ta-technix, dectane, fk-automotive, motorháztető bőr, tuning, futómű, hűtőrács, Tuning-Tec, ködlámpa, xenon, mérőműszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések