2015. október 5., hétfő

Optilight tetőtéri ablak

Optilight , Fakro, Dacalux tetőablakok és kiegészítők. RAKTÁRRÓL DUNAKESZI MEGRENDELÉSRE BUDAÖRS. Optistep padláslépcsők széles méretválasztékban. Burkolókeret: cm-es alumínium köpennyel ellátott burkolókeret. Szenzációs áron kínáljuk az ár érték arányban verhetetlen OPTILIGHT ECO, VK, TLP tetőtéri ablakunkat, mely tetőablak márkák vezérképviselete vagyunk.


A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett.

A billenő OptiLight tetőtéri ablak középmagasságban elhelyezett vasalatainak köszönhetően az ablakszárny bármely pozícióban megállítható, illetve 180°-ban átfordítható. Az ablakszárny alsó részén elhelyezett kilincs kényelmes használatot tesz lehetővé a beépítési magasságtól függetlenül, szerkezetének. Tetőablak szolgáltatásaink. Tudnivalók rólunk és vállalkozásunkról. Ez a weboldal cookie-kat használ, annak érdekében, hogy a legnagyobb komfortot nyújtsa a weboldal használata során.


Tetőtéri ablak Magunkról Cégünk családi vállalkozásként 7-ik éve foglalkozik Budapesten, és vonzáskörzetében elsősorban műanyag nyílászárók cseréjével, és az ehhez kapcsolódó visszajavítási munkák végzésével. Ingyenes felmérésünk alapján komplett árajánlatot készítünk. A FAKRO árlisták és katalógusok innen letölthetők.


Ez lehet műanyag vagy fa, illetve fehér poliuretán lakkal bevont fa.

A tetőtéri ablak anyaga. A műanyag tetőtéri ablak előnye, hogy nem kell 2-évente felújítani a lakkozást, nem károsítja a pára (fürdőszoba, konyha, stb…), egyszerű a takarítása. Hátránya, hogy valamivel magasabb áron kapható. KLASSZIKUS TETŐTÉRI ABLAKAINK.


Klasszikus tetőablakaink ideális választásnak bizonyolunak, ha szeretne még több természetes fényt beengedni a laktérbe. Legyen szó billenő vagy felnyíló tetőtéri ablakról vagy akár távvezérlésű ablakokról, kínálatunkban biztosan megtalálja a szükséges funkciókkal rendelkező modellt. Milyen élettartammal számolhatok a Velux és más tetőtéri ablakok üvegezése kapcsán? Bár minden Velux tetőablak kiváló minőségű üvegezéssel készül, az üveg ettől függetlenül megsérülhet. A csúcsminőségű VELUX tetőtéri ablakokat kiemelkedően hosszú élettartamra tervezték, a minőség és a megbízhatóság szinonimájává váltak.


A vállalat év garanciát biztosít minden tetőtéri ablak vásárlásakor. A garancia lejárta után pedig a VELUX szerviz áll az ablak tulajdonosok rendelkezésére. Hatalmas raktárkészletből vásárolhat műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat és redőnyöket. Nálunk minden azonnal történik.


Ne feledje, a tetőablakok és fénycsatornák esetén a termékekhez BURKOLÓKERETET is szükséges vásárolni. Amennyiben az AKCIÓS FAKRO ÁRLISTÁT használja ott az árak már a komplett egységre vonatkoznak, tehát az árak tartalmazzák az ablakokhoz tartozó UNIVERZÁLIS BURKOLÓKERETEK árát is! Kedvező árú magyar gyártású tetőablak fényzáró rolók és külső hővédő rolók tetőtéri ablakokra. A két vagy három réteges üvegezésű tetőtéri ablakok ideális hőmérsékletet biztosítanak otthonában az egész év során.


Légbevezetők, szellőzők, nyílászárók gyártása, forgalmazása, beépítése, párkányozása korszerű profilrendszerek 5év garanciával.

Bejárati és beltéri ajtó, műanyag és fa nyílászárók a gyártótól. Ablakszerkezet: Az OptiLight ablakban, középmagasságban helyezkedik el a vasalat melynek eredményeképpen az ablak szárnya bármely ponton megállítható, valamint 1o-ban át is fordítható. A kilincs az ablakszárny alsó részén helyezkedi el így kényelmes működtetést tesz lehetővé függetlenül a beépítési magasságtól. OPTILIGHT ECO 55×CM KÖZÉPSŐ TENGELY KÖRÜL 1FOKBAN ÁTFORDULÓ TETŐTÉRI ABLAK BURKOLÓKERETTEL, A BEÉPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALKATRÉSSZEL.


A Greenwood típusú tetőablakok a legelterjettebb nyitásmódú tetőtéri ablakok közé tartoznak, középmagasságban elhelyezett vasalattal. A VELUX éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőablakokat és kiegészítőket kap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések