2015. október 20., kedd

Befagyott autózár

A legjobb megoldások, ha befagyott a zár… Először is ilyenkor nagyon fontos a türelem. Hiába sietünk a munkahelyünkre ezen a reggelen, vagy kell időre vinni a gyereket az iskolába. Központizáras autónál mit lehet csinálni ha befagyott a soför felőli ajto? A járművek ajtajain (csakúgy mint a lakás nyílászáróin) van körben két hosszanti gumiágy, amelyek.


Befagyott autózár nyitása. Ha befagy az autó zár , nem érdemes feszegetni a kulcsot, mert beletörhet és még nagyobb lesz a baj. A műveletet ismételje meg, ahányszor szükséges.


Mit tegyünk ha télen befagy az autó ajtó és nem tudjuk kinyitni a zárat? Nincs annál bosszantóbb, ha befagyott az autózárunk és sehol egy jégoldó! Ilyenkor soha ne próbálkozzunk a kulcs nyomogatásával, forgatásával, mert úgy sem fog sikerülni, ráadásul eltö. Veletek volt már ilyen?


Válaszok a kérdésre. A zár kinyitott csupán az ajtót nem tudtam. Ja késöbb kinyilott de akk nem sikerült becsukni. Most sikerült becsukni végre. Mit csináljak h télen ne kelljen minden nap ezt átéljem?


A befagyott szélvédõt és ablakokat például timsós oldattal érdemes áttörölni, a jég hamar felenged. Jó megoldás a jégtelenítés fagyálló folyadékkal, vagy denaturált szesszel is. A jégtelenített ablakot célszerû újságpapírral, vagy ronggyal átdörzsölni, a jégkaparó használatának sajnos mindig megvan a. Könnyen előfordulhat, hogy az ajtó tömítése kárt szenved. Egyszerű módszer a forró vizes olvasztás.


Kinyitás után az ajtót és a tömítéseket alaposan töröljük szárazra. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Brigante A felolvasztás gyors és könnyű módja, ha a kulcsot gyufalánggal, öngyújtóval többször egymás után hevítgeti, majd ezt követően dugja be a forró kulcsot, s hagyja úgy néhány másodpercre, hogy átadja hőjét.


Mindenekelőtt figyeljen oda arra, hogy ne alkalmazzon erőt az autó kiolvasztása során. Ez a fentiekben már említett leszakadt kilincsekhez vagy az ajtó károsodásához vezethet. Az ajtó és a zár hatékony kiolvasztását türelmesen és óvatosan kell végezni. Tartsa szem előtt, hogy az. A benne lévő alkohol eltávolítja a jeget, és lehetővé teszi, hogy kinyisd az autót.


Erre találták ki a kis palackban kapható zárolajzó, jégoldó spray-t. Bejegyzés navigáció. A hagyományok tőkéjéről s. Ha egy hosszabbító zsinórral áramot tudunk vezetni az autó közelébe, akkor jó hasznát vehetjük ilyenkor a hlégfúvónak. Ne használjuk nagyon magas hmérsékleten, különösen nem egy helyre koncentrálva, mert könnyen károsodhat a befagyott gumi alkatrész, de még a fényezés is. A forróvizes nyakonöntést lehetleg.


Szakértelmemmel Neked próbálok segíteni, ha bajba kerülsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések