2015. október 13., kedd

Redőny toktoldó nélkül

Persze előfordulhat, hogy már megvannak az új műanyag nyílászáróink, azonban azok műanyag redőnyök nélkül kerültek beépítésre. Sokakban felmerül azonban egy idő után, hogy mégis jó lenne felrakatni ezeket a műanyag redőnyöket. Vannak azonban esetek, amikor ez sajnos már nem lehetséges.


Leggyakrabban ennek az oka a. A különböző redőnytípusokról bővebb információ a Redőny oldalon található, míg a redőnyök árai a Redőny árak oldalon találhatók.

Szabó Árnyékolástechnika Budapest a Magyar Árnyékolástechnikai Vállalkozások Egyesületének alapító tagja, több mint éve a lakosság megbízható partnere! Hogy mire jó és mikor hogyan alkalmazzuk azt bejegyzésünkbe részltesen elolvashatja. Ezt úgy szokták megoldani, hogy az ablak fölé tesznek még toktoldót és a redőny ez elé kerül, mármint az ablakkeret és a felső toktoldó elé. A felső tokos vagy más néven ráépített redőnyöket, a nyílászáró tetejére felszerelve az ablakkal együtt kell beépíteni. A redőny alja az ablakon át ne látszódjon belülről.


Ezért az ilyen típusú redőny esetében az ablakra utólag felszerelhetőségre már nincs lehetőség. Azt nem akarom hogy a redőny tokja kilógjon a falsíkból, ezért az ablakot cm-el beljebb kell építeni a külső síktól.

A profil viszont kb 7-cm. Anélkül is oda lehet tenni kívülre a párkányt? Ilyenkor kell a párkányfogadó? Ja és toktoldó nélkül át lehet vinni a gurtnit az ablak tokján? Külsőtokos redőny felszerelése esetén rendelhető a műanyag ablak tetejére is magasabb redőny -előkészítő toktoldó , hogy a redőnydoboz ne lógjon az üvegmező elé.


Ebben az esetben az ablakot a toktoldó magasságával kisebbre gyártják, így az üvegfelület kisebb lesz. Vakolható tokos redőny. A vakolható tok előnye, hogy felszerelés után a redőnytok szigetelhető, illetve vakolható, ezáltal a homlokzaton esztétikusan elrejthető a szemek elől.


A műanyag és alumínium redőny is rendelhető vakolható tokkal. A felszerelése történhet a nyílászáróra - toktoldó segítségével, vagy a már az. Műanyag nyílászárók – kedveltek és széles körben elterjedtek. Az OBI áruháza elsőosztályú műanyag ablakok terjedelmes szortimentjével áll az Ön rendelkezésére, a hozzávaló összes tartozékkal kiegészülve, amelyek a beépítéshez valamint a használathoz szükségeltetnek.


This feature is not available right now. Please try again later. Arról nem is beszélve, hogy ablakcsere után van akinek a visszajavítás is kell, de olyan esetek is vannak ahol takaróléccel is megoldható a beépítési hézagok eltakarása a nyílászáró mellett.


Ha betervezte már a nyílászáró cserét, a nálunk megrendelt műanyag ablakokat igényei szerint, szakszerű módon beszereljük, illetve a régi ablakokat bontással eltávolítjuk.

A szerelés közben arra törekszünk. Ha redőny , szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet pl. Müanyag ablak árak. Az alábbiakban feltüntetett műanyag ablak árak a bruttó átadási árakat jelöli.


Az azonnal megvásárolható raktárkészleten lévő műanyag ablakok csak az itt feltüntetett méretben, fehér színben, és paraméterekkel vásárolhatóak meg. Lényegében az történik, hogy a faredőny helyére beépítjük a műanyagredőnyt új vagy a régi lefutósínnel. Van ahol a vastag falak szigetelés nélkül is jól szolgálnak, de a régi ablakoknál ez már nem mondható el.


A dupla ( vagy szimpla) ablak kerete, tokozása elöregedik, megvetemedik egy idő után. Velux tetőtéri árnyékolók és redőnyök esetében is a legjobb megoldást a megfelelő kombináció adja. Ezen kiegészítő elemek a technikai feltételek diktálta helyen és módon kerülnek alkalmazásra.


Szakszerű beépítésnél a ” redőny előkészítés” funkcióját is teljesíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések