2015. október 28., szerda

Izsófalva polgármesteri hivatal

Ezúton tájékoztatjuk a T. Izsófalva Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének. A polgármesteri hivatal az ügyfélforgalmat a jövőben egy. Még több információ a polgármesteri hivatal helyek oldalon. A honlap szerkesztője: BÁN BALÁZS. A különbözõ közösségi oldalakon azonban olyan vélemények jelentek meg, amelyekre, érintettségünk okán reagálnunk kell.


Sajnos most is csak azt tudom feltételezni, hogy erre a bejegyzésemre sem kapok semmilyen visszajelzést. Az önkormányzat címe. Jól áttekinthető struktúrára épülő és online-ügyintézésre is lehetőséget nyújtó honlapunkon minden bizonnyal könnyen eligazodik Ön.


Fontos dokumentumok és tudnivalók Tovább. Kaland és egyedülálló szórakozás Tovább. Polgármesteri hivatal. Külső helyszíni szertartás: nem vállalnak. A járási hivatal és a polgármesteri hivatalok közötti munkakapcsolatot is.


IZSÓFALVA POLGÁRMESTERI HIVATAL. Nyilvántartásban lévő álláskereső, nem közfoglalkoztatásban résztvevő ügyfelek részére. Közszolgálati Tisztviselők napja július 1. Nyíregyháza, Kossuth tér 1. NKORMÁNYZAT, szuhakáll.


Járdánháza, Járdánháza IV. Kailinger Ildikó jegyző. Egységes Alapító Okirat. Koronavírussal kapcsolatos információk. Nagybarca község a Sajó-völgyéből Vadnánál nyíló regényes szépségű Bán-völgyében fekszik, a szűk völgyet medrével kettéosztja a Bán-patak.


A Hivatal munkatársai hatósági ügyeik intézése során készségesen állnak a lakosság rendelkezésére, s a folyamatos technikai fejlesztések révén azon dolgoznak, hogy az ügyintézés emberközeli, egyszerű, és átlátható legyen. Dunaharaszti Város Önkormányzata DUNAHARASZTI VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA ALAPÍTÓ OKIRATA Az államháztartásról szóló évi XXXVIII. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Honlapunkon – a jogszabályi kötelező tartalmon túl is – szeretnénk közérthető információt nyújtani a hivatali tevékenységről és minél szélesebb körben lehetőséget biztosítani az elektronikus ügyintézésre.


Beruházások Köszöntő. Szervezeti és működési szabályzat. Felsődobsza Kossuth u. Szomolya, Szabadság tér 1. RSS Oldaltérkép Változások Az ozd. A hivatal vezetője Hegyiné Kertész Zsuzsanna jegyző.


Kommunikációs Nonprofit Kft. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Amennyiben nem ért egyet ezzel zárja be az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések