2015. október 21., szerda

Alvikorr festék hígítása

Nem szükséges, de IZOFIX Hígító 513-mal lehetséges. Nagyításhoz kattints a képre! Az ALVIKORR zománcfestéket általában 2-rétegben alkalmazzák. Az egyes rétegek felhordása között kb. C száradási időt kell biztosítani.


Alvikorr bevonatrendszer Műszaki adatok Felépítés: Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek.

Inhibitív pigmentet is tartalmaz. Bevonatuk időjárásálló. Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére. Felülete teljesen matt, alapozó és zománcfesték egyben, hígítása nitrohígítóval.


A választék előzetes megállapodás alapján fényességi fokozat és RAL szín vonatkozásában bővíthető. Alkalmazási terület: elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. A festék teljes keresztmetszeti átkeményedése 2-hét alatt történik meg. A festék hígítása és felhordása előtt tanácsos a pH értéket ellenőrizni.


A festéshez használt eszközök tisztítása lakkbenzinnel történhet.

Javasolt az akril festékek nedves palettákon történő hígítása. A festék konzisztenciája attól függ, hogy milyen hangszín szükséges a minta színezéséhez. Szükség esetén, nagyteljesítményű szín esetén hígítsa a festéket egyenként, egyébként.


Hígítás nem szükséges,de lehetséges: izofix 5hígítóval. Körülbelül évig tart ki. Ez a festék körülbelül 5- terpentint tartalmaz, és vízzel hígítható. Viszonylag jól tapad az alkidfestékre, és speciális ecsettel vagy hengerrel alkalmazható. Az akrilfesték selyemfényű és standard fényű.


A Bondex márka világszerte egyet jelent a tökéletes védelemmel és az eleganciával. A márkanév alatt forgalmazott termékek a faápolás őshazájában, Dániában készülnek. Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. OBI az 1-ben zománcfesték és alapozó univerzálisan alkalmazható fa és fém felületeken, ásványi aljzatokon, lakkozható műanyagokon, hordképes régi bevonatokon. Gyermekjátékok felületére is alkalmas.


Széles színválasztékban kapható selyemfényű kivitelben. A két komponens előírt arányban összekevert elegye az összekeverést követően percen belül feldolgozható. A termék -oC-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a teljes megszáradásáig óvni kell. A legcélszerűbb felhordási mód az “airless” szórás.


Alvikorr spray fekete, Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Az ecseteket közönséges szappannal lehet a legkönnyebben tisztára mosni, de csak amíg friss rajtuk a festék.

Ha már beszáradtak, akkor ecsetmosó folyadékkal lehet megmosni őket. Egyébként évekig tart megtanulni a technikát, ez az egyik legnehezebb. Jobban járnátok az akrillal, sokkal könnyebb használni.


A festék a Poli-Farbe színkeverő rendszeren színezhető, egyedi szín esetén érdeklődjön a Poli-Farbe vevőszolgálatánál. Nem alkalmas gipszkötésű vagy diszperziós festék átfestésére. A festés után a szerszámokat, a lecsöppent festéket vízzel azonnal. A festési munkálatokat ne végezzük tűző napon, felmelegedett felületre se fessünk.


A festék oldószerének gyors párolgása megnehezíti a festék terülését, lehetetlenné válik szép és jó munkát végeznünk. Vásárlás: Aerosolos festék árak, eladó Aerosolos festékek. Akciós Aerosolos festék ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések