2015. október 12., hétfő

Parafadugó készítése

A világon használatos parafa dugók nagyjából felét Portugáliában állítják elő. A legjobb megoldás a parafadugó , amelyet a hűtő polcaira helyezve a legjobb szagmentesítőt kapod. A rézedények a legjobbak a konyhában, bár tisztításuk eléggé macerás. Ezermester cikkek a következő kulcsszóra: parafadugó.


A lakásban vagy házban körülnézve sok olyan kincsre találhatunk, melyeket fel tudunk még használni. Kokárda készítése szalagból.

Ennek a kokárdának az elkészítéséhez szükséged lesz nemzeti színű szalagra, tűre, ollóra, zöld cérnára és egy biztosító tűre. Az alábbi videóból megtanulhatod hogyan kell kokárdát készíteni szalagból! Ez az aranyos angyalka egy szem fa gyöngy (vagy fa golyó) és egy parafadugó segítségével másodpercek alatt elkészíthető, és a látványával garantáltan mosolyt csal majd bárki arcára aki látja!


Kreatív ötlet ugye? Ne dobd ki a parafadugót! Erre lesz jó, ha kifogyott a bor - Képeken csináld magad ötlet - A parafa értékes és könnyen felhasználható alapanyag, semmiképp se dobd ki!


Karácsonyi díszek készítése saját kezűleg Még éppen időben vagyunk, hogy nekikezdjünk a karácsonyi díszek készítésének. Az alapanyagok tárháza szinte kimeríthetetlen: a szokásos tobozokon, terméseken, örökzöld ágakon és szalagokon túl, kísérletezhetünk érdekes formájú gallyakkal, durva tapintású textíliákkal, melyek jó alapot kínálnak a dekoráláshoz.

Jobban beleásva magam, azt kell, hogy így utólag mondjam, hogy mégse eleget. Eszméletlenül sok lehetőség van ebben a kicsiny kellékben. Pörköltet könnyű készíteni, ám ha azt szeretnénk, hogy a miénk legyen a legjobb, akkor nem árt néhány aprócska dolgot betartani. Szerzőnk, az Egy szakács naplója blog írója ezúttal a pörköltfőzés alapszabályaival ismertet meg bennünket!


Természetesen parafadugóra, ha nincs elég parafadugó megkérheted az ismerősiedet, hogy tegyék félre neked. A parafadugó üzenőtábla elkészítéséhez csak néhány eszközre van szükség. Szükség van egy felületre, ahova a parafadugókat fel fogod ragasztani.


Ez lehet akár egy kész képkeret, vagy egy farost lemez, amihez. Hóembernyomda – parafadugó kreatív ötletek MIután megittuk a finomabbnál finomabb pezsgőket, már csak azon törhetjük a fejünket, hogy a parafadugót mire használhatjuk fel. Egy ötletes megoldás a téli időszakra: készítsünk hóembernyomdát! Szalvétatartó készítése parafadugókból:, parafadugókból,szalvétatarttó,szalvétatartó,sajátítható,felvételről, parafadugó,készítése. Ilyen mintához tuti nem műanyag parafadugó kell.


Minél egyenetlenebb a felület annál szebb, érdekesebb lesz a minta. A dugó két végébe fogpiszkálót vagy hurkapálcikát kell tenni, hogy legyen valami fogása a mini festőhengerűnknek. Bár gyanítom, hogy a munka végére még így is könyékig festékes lesz az ember. Az edényalátétek készítése során kézenfekvő a parafa használata, hiszen jól ismert a kiváló szigetelő tulajdonsága, így hatékonyan védi meg az asztalt, munkalapot az edény hőjétől.


A méretéből adódóan szintén nem kell túl sokat összegyűjtenünk és viszonylag hamar el tudjuk készíteni, ragasztásos technikával.

Ezúttal egy igazán egyszerű, mégis nagyon jópofa kreatív ötletet mutatunk be, melyet a gyermekek is garantáltan élvezni fognak. Tényleg csak néhány, otthon is fellelhető apróság kell hozzá, aminek végeredményeként egy aranyos kis játékot, egy aprócska tutajt kapunk. Hozzávalók: 3db parafadugó (tutajhoz) Befőttes gumik Fogvájó Színes papírlap Elkészítés. Kucorgó az otthonunk. Kedves, aranyos, barátságos, csak egy gond van vele: mostanában állandóan Káosszal lóg.


Organizácóval sokkal jobban megértenék egymást. Ez meggátolható például, ha a cserép vízelvezető nyílását gyurmával betömjük úgy, hogy a gyurmából vékony rétegben ugyan, de a lyuk köré is kerüljön (ideális esetben hagyjunk erre száradási időt!). Használhatunk erre a célra méretre faragott parafadugó darabot is. Ellenőrizzük első öntözésnél, hogy mennyi. Kékfestő minta készítése házilag.


Egyszerű megoldások nyomdázással. Szerintem ez a kép már sok magyarázatot nem is igényel. Echeveria edény fülfű Hen and chicks hypertufa Jovibarba Jupiter szakálla kaktusz kaktuszföld karácsony kertészet könnyített beton könnyűbeton kövirózsa levélrózsa meleg Mexikó pangó víz parafadugó perlit pozsgás pozsgás asztal pozsgás beültetés pozsgás.


Parafadugó szőlő -és pohár mintával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések