2015. október 9., péntek

Acél beltéri ajtó

A Verte “E” típusú beltéri ajtó határozott vonalvezetésű ívei új irányvonalat képviselnek a modern ajtók között. VERTE letölthető katalógus. Technikai sugárvédő ajtó , azaz Röntgen ajtó A r. Novoferm beltéri ajtó : tökéletes megoldás új építésű vagy akár felújítandó épületekhez.


Acél biztonsági bejárati ajtók Budapesten és Debrecenben.

A Tisza Ajtó Kft acél biztonsági ajtói mellett Ön nyugodtan aludhat szerettei és értékei teljes biztonságban vannak. Ezek a betörésvédelmi bejárati ajtók MABISZ biztonsági minősítéssel rendelkeznek, tökéletes védelmet nyújtanak mind családi ház, mind. Nézzen szét a JOLA bejárati ajtó , ablaknál – acél biztonsági ajtó választékában. Verhetetlen árakkal és kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk!


A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba? Alapvetően két dolog kell: csend és idő.

Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat. A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól!


Országos beépítés és szállítás! Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél - és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt!


Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Az utólag szerelhető acél ajtótok kiválóan alkalmas beltéri ajtó csere esetén. Három különböző tokot kínálunk a beépítéshez: Ukétrészes ajtótok: rejtett csavarozás, egyszerű szerelés, stabil, RAL szinárnyalatokban, standard méretekben raktárról kapható. Sarokrögzítés saroklemezek segítségével történik.


Az acél ajtólapokat beltéri felhasználásra tervezték. Méret rendeszerük DIN szabvány, de természetesen egyedi méretekben is megrendelhetőek igény szerint. A felhasznált alapanyag horganyzott acéllemezacél, így a korrózió és a vetemedés veszélye nem áll fenn még a nedves helyeken vagy különböző hőmérsékletű.

Aranytölgy TerraSec biztonság. Tűzgátló ajtó , acél ajtó , beltéri ajtó - Optima Forma Kft. Acél bejárati ajtó kínálatunk minden praktikumával áll rendelkezésére! Otthona és családja biztonságát a legjobb kezekben tudhatja, ha acél bejárati ajtóinkkal szereli fel otthonát!


Számos plusz biztonsági kiegészítő áll rendelkezésére, amelyekkel még nagyobb biztonságot garantálhat szeretteinek és vagyontárgyainak. A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét. Az érvényes jogszabályok alapján tárolhatunk olyan sütiket a böngészéshez használt eszközén, amik létfontosságúak a weboldal működéséhez. A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod.


Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések