2015. október 8., csütörtök

Hőszigetelő üvegezés

Hőszigetelő képessége: K=1. Gyártási határidő: 2-nap. Vazamint a szakszerű üvegezés. Kérjen ajánlatot ablaküvegeinek cseréjére most!


A hazánkban is széles körben alkal­mazott ún.

A ténylegesen kedvezőbb adatok a pe­remek különleges összeépítése és a. A hőszigetelő üvegezés. A kétrétegű hőszigetelő üveg technikailag úgy érhető el, hogy a lakótér felőli üvegtábla külső oldalát úgynevezett lágyfém-bevonattal (Low-E réteggel) látják el, és a köztes teret argongázzal töltik fel. Low-E, rövidítés a low emissivity angol szóból származik aminek jelentése, alacsony sugárzási érték.


Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszóanyaggal rögzítjük az üvegekhez. Két- és háromrétegű hőszigetelő üveg. Ezek a javasoltak még akkor is, ha egyébként az épület nem hőszigetelt.


Mivel hosszú élettartamúak és az épület hőszigetelése egy későbbi időpontban kerül megvalósításra, még akkor is megfelelő lesz.

Hétfőtől szombatig várjuk budapesti üzletünkben személyesen, illetve telefonon is fogadjuk megrendelését. Ha olyan üvegezésre vágyik, mely hőszigetelő is, vagy a kirakatüveg szorul cserére, keresse bizalommal budapesti cégünket, mely bármit vállal, ami üvegezéssel kapcsolatos! Energiatakarékos és hangszigetelt üvegezések.


Többrétegű üvegezés , valamint biztonsági, és fokozottan hőszigetelő üvegezés K= - 9. Az ablak hőszigetelése függ a keret anyagminőségétől, az üvegezéstől és a profilszigetelés minőségétől. Ez a réteg a hőszigetelő szerkezetben az üvegtáblák közötti légrés felé néző, tehát a belső felületen helyezkedik el. Előnye, hogy a fény és napsugárzás szinte akadálytalanul jut be a helyiségbe, ezzel szemben az épületben keletkezett meleg belül marad. Ha összetettebb üveges munkáról van szó (pld kirakat üvegezés , hőszigetelő üveg gyártás stb.), elengedhetetlen egy előzetes helyszíni felmérés, amely természetesen díjtalan. Következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre: Üvegezés.


Garanciával, gyorsan, kedvező áron, nagy tapasztalattal. Mindenféle méretben, mindenféle vastagságban! A két üveglap közötti távolságot a távtartó léc határozza meg, mely töltve van páramenetesítő anyaggal. A legyártott műanyagprofil így UV és időjárásálló, speciálisan nyílászárók építésére, szerelésére tervezett elem.


A műanyag összetétele biztosítja, hogy hosszú ideig tartós és a. Ezen lágyfémbevonat segítségével a kétrétetű üvegezés hőátbocsátási értéke felére csökkenthető. Jelentősen javítható a nyílászáró hőszigetelő képessége, ha kétrétegű üvegezés esetén az üvegek közti teret argongázzal töltik fel. Háromrétegű üvegezés.

Fő profilom az épületüvegezés, ezen belül hőszigetelő üvegezést is vállalok a hagyományos üveg mellett, valamint egyéb üvegek (színes, savmart) esetén is rendelkezésre állok Budapesten. Minél kisebb ez az érték, annál nagyobb az energiameg­takarítás. A köztes tereket kripton nemesgáz­zal töltik ki, ami jobban szigetel a levegőnél, ugyanakkor a fényáteresztést nem csökkenti.


Az üvegezés három lapból áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések