2015. október 29., csütörtök

Mapei aljzatkiegyenlítő

Ez egy olyan elkötelezettség, amely minden tervező, vállalkozó, felhasználó és ügyfél rendelkezésére áll, köszönhetően az olyan innovatív termékeknek és megoldásoknak, amelyek a legkisebb káros hatást gyakorolnak a környezetre. Speciális, gyorskötésű cementekből, válogatott szemcseméretű homokból, gyantákból és speciális adalékokból álló szürke por, mely vízzel keverve folyékony, rendkívül jól feldolgozható, gyorsan keményedő, zsugorodáskompenzált, jól. A választott burkolat, a fektetési és a használati körülmények határozzák meg, hogy a felsorolt kiváló minőségű aljzatkiegyenlítő anyagok közül éppen melyiket kell alkalmazni. Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), akrilgyanta-bázisú, felhasználásra kész, általános használatú, szilikahomok tartalmú diszperziós alapozó, amely különösen alkalmas vakolatokhoz, aljzatkiegyenlítő simítóanyagokhoz és hidegburkolati ragasztóhabarcsokhoz. Javaslataink szintén a legszigorúbb szabványok szerint minősítettek és széles körben.


Jellemzőik: igazi minőség, precizitás és.

NOVOPLAN MAXI ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 25KG, 3-40MM és még termék közül választhat a kategóriában. MAPEI Ultraplan ECO önterülő aljzatkiegyenlítő felhasználása. Rétegenként legfeljebb mm rétegvastagságú kiegyenlítés alakítható ki , mm-nél nagyobb vastagságban (max. mm) szükséges lehet osztályozott homok vagy kavics hozzáadása. Ebben a videóban laikusként bemutatom az önterülő aljzatkiegyenlítő használatát, alkalmazását. Mire kell ügyelnünk, ha gyakorlatlan laikusként állunk neki a. Ultraplan Renovation önterülő aljzatkiegyenlítő , szálerősítéses, beltéri padlók kiegyenlítésére kerámia vagy természetes kő burkolatok fektetése előtt, 3-mm vastag, egyrétegű alkalmazáshoz javasolt.


Aljzatkiegyenlítő , tapadóhíd - Termék típusa. Szűrés Alaphelyzet. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Gyors szilárdulású, szálerősítéses, jól terülő, cementkötésű. ECO PRIM GRIP TAPADÓHÍD 5KG és még termék közül választhat a kategóriában. MAPEI NOVOPLAN MAXI 25kg - szálerősítéses aljzatkiegyenlítő Leírás A MAPEI NOVOPLAN MAXI speciális, gyorsan száradó és gyorskötésű cementből, válogatott kvarchomokból, szintetikus rostokból, gyantákból és különleges adalékszerekből, a MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett összetétel szerint előállított világosbarna por.


Keressen termékcsaládonként vagy kategóriánként, illetve keresse közvetlenül az Önnek szükséges terméket. A videóban a Novoplan Maxi aljzatkiegyenlítő felhasználási módját mutatjuk be. A videóban szaktanácsadó kollégánk közreműködésével egy meglévő csempeburkolatra helyezünk el egy. Időnként elkel egy jó önterülő aljzatkiegyenlítő kültérre is. Ha teraszon dolgozunk , az önterülő habarcs előnye, hogy könnyebben, gyorsabban meglehetünk a. Megfelelő alapozást követően meglévő és új beltéri aljzatokra és mm közötti simítása, szintbehozása,.


Gyorskötésű, gyorsszáradású önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs, új és meglévő beltéri aljzatok 1-mm vastagságú kiegyenlítésére. Mapei Adesital aljzatkiegyenlítő. Az Eco Prim Grip alkalmas továbbá aljzatkiegyenlítő simítóanyagok és hidegburkolati ragasztóhabarcsok, ragasztok tapadásjavítására nem-nedvszívó felületeken, pl. Beton-, tégla-, stb.


Rétegvastagság – mm, efelett (max mm-ig) legfeljebb kvarchomokkal dúsítható. Különleges, kültéri önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs Cementkötésű kül- és beltéri aljzatok kiegyenlítése és simítása magánépítmények erkélyein, teraszain, udvarain és személygépjármű parkolóin. Az Ultraplan Eco a MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett összetételű, speciális gyorskötésű és gyorsszáradású cementből, osztályozott szemcseméretű kvarchomokból, műgyantákból és különleges adalékszerekből álló szürke por. MAPEI ULTRAPLAN ECO - aljzatkiegyenlítő (23kg) Leírás: A MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett, speciális, gyorskötésű és gyorsszáradású cementből, osztályozott szemcseméretű kvarchomokból, műgyantákból és különleges adalékszerekből álló szürke por. MAPEI NOVOPLAN MAXI aljzatkiegyenlítő , kg - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról Ez a weboldal sütiket használ.


Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Raktáron több mint db Nagyobb menny. Nagy teljesítményű, gyorsan kötő és teljes fedettséget biztosító cementkötésű flexibilis ragasztók kerámia burkoló lapokhoz kül- és beltéri simító- és kiegyenlítő anyag, ragasztóhabarcsok üveg-, kerámia- és márványmozaikokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések