2015. október 1., csütörtök

Dömös szállás

Hogy a legfrissebb információkhoz jusson, felveheti a kapcsolatot a szállással , ahol foglalt, hogy lássa, el tudják-e szállásolni Önt. Találjon kedvező árú szállást a milliónyi ajánlat közül és spóroljon a trivago. Bemutatjuk a lehetőségeket, a szebbnél szebb panorámájú Dunakanyarban lévő dömösi szállásokat.


Mariann vagyok, köszönjük, hogy a Szallas. Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a Lefoglalom gombra, csak perc az egész.

Dömösön szállást keres? A térképünk minden szállás területét, ill. Szállodai helyfoglalás.


A környéken vendégház, apartman, panzió, hotel, nyaraló, hosztel, 2. A hagyomány kötelez! Ha szeretne egy kellemes, Duna-parti estét, térjen be hozzánk és kóstolja meg Budapest egyik legjobb halászlevét és túrógombócát. A Kemping a Duna partján, nyugodt környezetben, tökéletes felszereltséggel és barátságos csapattal várja vendégeit!

Az épületet a Pilis hegyei és a Duna-Ipoly Nemzeti Park erdőségei övezik, előtte pedig csodás panoráma tárul fel - az egész Dunakanyar Visegrádtól Szobig a lábunk előtt. A szállás természetesen minden kényelmi funkcióval el van látva. Jól felszerelt konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, kényelmes ágyak, WC, zuhanyzó és fürdőszoba. A belső udvar alkalmas főzésre és sütésre, de akár az egész család jól érezheti itt magát. Legyen a vendégünk és ismerje meg a régió nevezetességeit!


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Magyar szálláshelyek. Téli szállásajánlatok.


The former royal centre was built in the 12th century, it was partly destroyed during the wars with the Turks and later in the 18th century its pieces. A Pilis információs kapuja, hírek, programok, pilisi turisztikai információk. Komárom-Esztergom megyében, a Dunakanyarban, a Duna jobb partján helyezkedik el. Ez a kedvező fekvésű vidék a legősibb időktől kezdve. Budapest Debrecen Eger Érd Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Pécs Sopron Szeged Székesfehérvár Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg.


Gyors és egyszerű szállás és szobafoglalás. A faluközpontból a Királykúti úton kell haladni, majd a Szőke-forrás-völgyén(Huzat-völgy) a sárga jelzésű turistaút visz a Szentfa-kápolnáig.

Innen a piros háromszög jelölés vezet a sziklákhoz, ahonnan továbbhaladhatunk felfelé a Prédikálószék irányába. Háziállatok engedélyezettek a szálláson. Extra díjak nem kerülnek felszámolásra.


Online foglalási lehetőség! A szállásajánlatok összegyűjtésében kiemelt partnerünk: Itt könnyedén, egy kereséssel megtalálja a legnagyobb utazási weboldalak legjobb árajánlatait! Te miért ne tennéd?


A vadregényes kirándulóhely igazán nagy kihívás lesz számodra, ha nem vagy edzésben, de az élmény páratlan, a kilátás pedig tényleg pazar. Egyik oldalról a hegyek, másik oldalról a Duna határolja. Az erdő és a víz szerelmeseinek is rengeteg szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. Mi nem csupán szállást szeretnénk.


A Csókakő Vendégház hegyvidéki tájon, Hosszúhetényben a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet szomszédságában található szállás. A Mecsek legmagasabb csúcsának, a Zengőnek lankás, ligetes lejtőin terül el a vendégháznak otthont adó falu, Hosszúhetény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések