2018. december 12., szerda

Tüzifa árak erdei köbméter

Az méteres magasságot az indokolja, hogy a rönkök nem töltik ki tökéletesen a rendelkezésre álló teret, köztük hézagok vannak, így egy méter hosszú, méter magas szakaszon kb. Ez a mennyiség az erdei köbméter. Irányadó árak havonta változhatnak.


A változásokról honlapunkon tájékozódhat. Egyszerre ömlesztett m³-t szállítunk (megközelítőleg mázsa vagy erdészeti m³) kuglizott és aprított tűzifából.

Kérjük, figyelmesen olvassa el, és csak akkor kérdezzen telefonon, ha a válasz nincsen leírva. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak módosítása hatással van arra az árra is. MJ, ami alig marad el a kemény tüzifák fűtőértékétől (tölgy, bükk, gyertyán). Az akác tüzifa fűtőértéke 14.


Ezen felül az akácnak további előnye még, hogy fülledésre nem. Hány mázsa egy erdei köbméter tűzifa? Az erdei köbméter azt jelenti, hogy egy méter hosszúra vágott tűzifa méter magasra, sarangba van rakva.

Hálós kalodás tüzifa. Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Egy erdei köbméter (1x1x75) kalodába viszont 8-mázsa fa van a fa fajtájától és minőségétől függően. Ennek a fokozása az, amikor a kalodákat oly módon rakják meg, hogy azokba a megadott 5-mázsa fa helyett, csak 3-mázsa fa van.


Ekkor 2-mázsa fával vernek át minket. Természetesen ezek a számok. Tehát esetünkben 59merdei köbméter. Mivel jobban összepasszolnak a fahasábok egymással. Ezért 59×1=05merdei köbméterben meghatározva.


A minimális rendelési mennyiség m3. A tűzifa vegyes fa: tölgy, cser, kőris, gyertyán és bükk. A készre vágott faanyag méreteit igény szerint alakítjuk ki. Akácot rendelésre, kuglizva és hasított faként szállítunk, köbméterenként plusz.


A belőlük összerakott egy erdei köbméter 1x1xméter! Fabrikett, tölgy, bükk, gyertyán, száraz akác tüzifa árak , olcsó tüzifa kamion.

A Társaságunk által forgalmazott tűzifa választékok esetében egy erdei ma fafajtól függően 8-mázsa. Az erdészetek elérhetőségei az árak alatt találhatóak. Tüzifa árak Budapesten.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vastagfánál erdei űrméter =1x1xm=m³), így ez levegő nélküli mennyiség. Ezt ma is megtehetjük a lakóhelyünk közelében található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések