2018. december 5., szerda

3*2 5 Mbcu ár

A csatlakozók beszállítóinak is szigorú követelményeknek kell megfelelniük. A különböző járműipari alkalmazásokhoz szállított hengerek, szelepek, csatlakozók és komplett rendszerek után, a hagyományos pneumatika elemek felhasználásával több a járműipar számára átalakított speciális megoldás is készült, kivéve a fékrendszerbe építhető csatlakozókat. Mivel a Camozzinál hagyományosan. Járműipari csatlakozók azonnali hozzáférhetőséggel. A környezeti hatások ellen szigetelt elektromos csatlakozók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, valamint a járműipari alkalmazásokban.


Szereléshez szükséges autóvillamossági. Rendeljen online az RS Components-től! Mercateo-nál, az üzleti ügyfelek beszerzési platformjánál. Puha Imre TECH-CON Hungária Kft.


A pneumatika alkalmazása a haszonjárművekben, buszokban, és munkagépekben igen elterjedt. Nálunk minden vezető gyártó termékeit, valamint a kedvező árú RS márkájú termékek közül válogathat, órán belüli szállítással. Elsősorban járműipari felhasználásra fejlesztett. Vásároljon online az RS-nél. Azonnali elérhetőség és kiváló árak.


3*2 5 Mbcu ár

Weboldalunk bizonyos saját és harmadik felektől származó cookie-kat használ a felhasználói élmény személyre szabása, valamint olyan termékek és hirdetések megjelenítése céljából, amelyek érdekelhetik Önt. Kábelvédők: gégecső rögzítők és idomok, zsugorcsövek, fonott kábelvédő cső, PVC kábelvédő csövek, hasított és nem hasított gégecsövek. Világ vezetők vagyunk, a mozgatás és folyadék szabályozás területén. Ha fontos a pontosság, gyorsaság vagy a mérnöki megbízhatóság, mi olyan rendkívüli megoldásokat kínálunk, amivel a termelési hatékonyságuk is növekedhet.


Az eszközök ónozott csatlakozókkal és különleges, szárnyas kialakítású vezetékmaggal. Ilyen fő termékcsoportok az ipari-, audio és video-, valamint RF- csatlakozók. A kínálatunkban nem szereplő AMPHENOL terméket is be tudjuk szerezni a gyártó által biztosított feltételekkel. A termékpalettából az alábbiakban az A-termékcsalád alap típusait, az AT-sorozat csatlakozóit szeretnénk bemutatni.


3*2 5 Mbcu ár

Ezek több csoportba oszthatók, főleg az iparban széles körben alkalmazott, szabványosított csatlakozók választékát tartjuk raktáron. Egyéb AMPHENOL termékeket is tudunk szállítani előzetes egyeztetés alapján. A kínálatból az alábbiakban az A-termékcsalád alap típusát, az ATM-sorozat csatlakozóit szeretnénk bemutatni.


Tekintse meg kínálatunkat! Csatlakozók kategória termékei. Levegős csatlakozók. Fém levegős gyorscsatlakozók - Műanyag levegős gyorscsatlakozók - Kiegészítők levegős rendszerhez. Törött, sérült csatlakozók , vezetékek esetén nem kell kábelköteget cserélni, mert a legtöbb csatlakozóház cserélhető.


3*2 5 Mbcu ár

Legtöbb készlet tartalmazza a házat, sarukat és szigetelőket. AUTÓ szivargyújtó DC dugó, kábel 2m, 2A, DC dugó: 5. A Boda Autóvillamossági Kft. Generátor, indítómotor(önindító), autóvillamossági alkatrészek és szerszámok, műszaki adatokkal és helyettesítőkkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések