2018. december 10., hétfő

Héra falfix diszperziós mélyalapozó

HÉRA FALFIX DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ 5L és még 1termék közül választhat a kategóriában. A hígítási arány 1:3-tól akár 1:5-ig terjedhet az adott felület szívóképességének függvényében. Tűző naptól, fagytól védeni kell.


Használatával megakadályozható a festés után előforduló foltosodás. Biztosítja a festék jobb tapadását.

Modakril, Héra Külső homlokzatfesték, Lábazatfesték, Unitop univerzális festék, Tangó homlokzatfesték beltéren Héra. Megelőzi a festék foltosodását, egyenletes szívóképességet biztosít. A felületek szívóhatását csökkenti, kiegyenlíti, alkalmazásával a vakolat szilárdsága megnőhet, a ké.


Tulajdonsága, hogy megelőzi a festék foltosodását és egyenletes szívóképességet biztosít. Vagy a készlet erejéig! Trinát Univerzális alapozó fehér l 2. Bondex Garden Colors l 2.

A szilár száraz, portalan, szennyeződésektől és leváló anyagtól mentes falfelületre vihető fel alapos felkeverés után az első réteg HÉRA KOLOR PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK 3- vízzel hígítva. A második réteget kb. A mélyalapozó beivódik a vakolatba, és 1-milliméter mélységben megerősíti annak szerkezetét, tehát az nem fog porladni, lemállani. A mélyalapozó egalizálja, kiegyenlíti a vakolat nedvszívó képességét, ezért a rákerülő festék egyenletesen fog megszáradni, így tehát nem lesz foltos. Kül- és beltérre egyaránt használható.


Mély színek felhordása előtt minden esetben a teljes felületen Falfix diszperziós mélyalapozó használata szükséges. Az így előkészített és vízzel benedvesített falfelületre kell alapos felkeverés után a Héra Prémium selyemfényű belső falfestéket felhordani a felület minőségétől függően 2-rétegben. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Most teflonost vettem, de meg nem avattam fel.


A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd INNTALER diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. A mesteremberek jelentős része hagyományosan az Inntaler. Hasonló termékek kedvező áron. Webáruház készítés,webáruház ingyen, webshop ingyen begapainter.


HÉRA falfix diszperziós mélyalapozó Monor - kolor.

HÉRA FALFIX diszperziós mélyalapozó Fal és homlokzatfesték alapozója, mely egyenletes nedszívó képességet biztosít az ásványi vakolatok, betonfelületek. Fedezd fel az áruházainkat. Mellékletével - Magyarország: Egyéb azonosítási Nem áll rendelkezésre.


A biztonsági adatlap szállítójának adatai Ezért az. Diszperziós mélyalapozó l. Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Egyenletes nedszívó képességet bíztosít az ásványi vakolatoknál,frissen glettelt falfelületeknél. A gipsz tartalmú glettanyagok és a gipszkarton lemezek szívóképessége nagymértékben eltérő lehet. MAPEI Primer G, kg.


Tetol FB oldat sárga L. BauBonus univerzális mélyala. Az esetleges vakolathibákat Unikitt mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre Triglett beltéri porglett használata javasolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések