2018. december 25., kedd

Ajtótok burkolása

Az ajtótok elemeit fűrészelje megfelelő méretűre, úgy hogy illeszkedjenek a keretbe. Előre elkészített lyukakat talál az összekötő elem tetején, amelyek megfelelnek a széles körben használt ajtók méretének. Majd fűrésszel vágja ki mindkét oldalon.


Beltéri nyílás takaró tokok. A beltéri átjáró nyílások ideális burkolása egyedi méretekben,színekben. Nem kell vakolni, gipszelni, festeni az ajtótok melletti falat, mint ajtócsere esetén!


A munka rövid ideig tart, ajtónként kb. A sima lakótelepi lakások beltéri ajtóit is igényesebb. Az ajtók a mai korszerű igényeknek megfelelően nagy formai változáson mentek át. Mágneses műanyag ajtókat forgalmazunk, amelyek alkalmasak a fürdőkád ajtó szerepét betölteni.


Szerelőajtóként is szolgál, és főleg a fürdőszobák burkolása. Biztonsági Ajtó év garanciával, HOPPE kilincsekkel. Büszke vagyok rá, hogy a megrendelőim jó szívvel ajánlanak tovább ismerőseiknek, mert elégedettek az általam végzett munka minőségével. Korszerű ajtótok és falburkolat kapcsolata falburkolat, heveder, fogadó fal, elasztikus fugázás, tokborító, vaktok, tokkeret, kapcsoló facsavar, ajtó­szárny, tömítő csík. Felújítás, a tetőtér beépítése vagy egy szoba felosztása gipszkartonozással – számos oka lehet, hogy miért van szükség új beltéri ajtók beépítésére.


De aggodalomra semmi ok. A beltéri ajtók gyártási és beépítési technológiájának fejlődése lehetővé tette a küszöb mellőzését. Valóban szükségtelenné vált a küszöb a modern beltéri ajtók esetében. Takarításon kívül egyéb karbantartást nem igényel!


Ajtótok összeszerelési útmutató A csomag tartalmazza a tok elemeit: pántok, csavarok, imbusz kulcs. Az egyes elemek elő vannak fúrva a beépítéshez. Szükséges szerszámok és segédanyagok: csavarhúzó, kalapács, vízmérték, ékek, beépítő csavarok, poliuretán hab (kétkomponensű javasol), fa ragasztó és végül szilikon. A burkolatváltó alu profilt nem tudjuk még elhelyezni, hiszen nem is ismert még a másik oldali padlószint. Ezért olyan megoldást válaszottuk, ahol a majdani alu küszöböt tartó sínt le lehet most rögzíteni a burkolat alá, és az alu lécet később kis távtartókkal lehet majd felszerelni, bármilyen szögben.


Gyakran ismételődő kérdések. Van kifejezetten panelba való beltéri ajtó is a kínálatukban? A panel ajtó vásárlás néhol tényleg nem egyszerű, mivel egy panel ajtó mérete jelentősen eltér a magyar szabvány ajtók méretétől. A megoldás egyszerű, ha kilóg az előszoba falsíkjáig a belső szint, kis vésés és máris mindenhonnan nézve leér az ajtótok a padlóig.


Töredezett, ki nem javított falkávák A kőművesek sokszor kegyetlen munkát végeznek vésésnél, vagy csak egyszerűen nem javítják ki a régi beltéri ajtót rögzítő vaskarmok nyomait, mondván az ajtó tokja majd úgyis eltakarja. A szelvény kialakítás révén az ajtó tokok minden falszerkezethez jól illeszkednek. A tömörfa tok pácolást, lakkozást, illetve fedőfestést kaphat.


A fa ajtó beállítását és kiékelését követően a fal és az ajtótok közötti rést szerelő PUR habbal kell kitölteni. További képekhez kattintson a képre, vagy válasszon a baloldali menüsoron az önnek tetsző ajtóborítás minták közül! Falburkoló panel és tábla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések